Slovenské Forgotten but Unbroken bohužel na Kickstarteru neuspělo. Autoři budou vývoj financovat jinak
i Zdroj: Centurion Developments / Oficiální web
Novinka Slovenské Forgotten but Unbroken bohužel na Kickstarteru neuspělo. Autoři budou vývoj financovat jinak

Slovenské Forgotten but Unbroken bohužel na Kickstarteru neuspělo. Autoři budou vývoj financovat jinak

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 5. 2023 11:28

Studio Centurion Developments bohužel na crowdfundingové platformě Kickstarter neuspělo se svým chystaným projektem Forgotten but Unbroken. Z požadovaných 80 tisíc eur se vybralo jen 31 205 od 256 zájemců a kampaň tak byla ukončena bez peněz. Tvůrci ale nevěší hlavu a slibují, že situaci vyřeší jinak. Kickstarter jim prý alespoň pomohl nasbírat cennou zpětnou vazbu.

Reklama

  • Forgotten but Unbroken na Kickstarteru nevybralo dost peněz
  • Projekt ale nekončí, jen autoři zřejmě přijdou o nezávislost a vývoj se zkomplikuje
  • Na vývoj můžete přispět na oficiálním webu nebo přes Patreon

Podle vlastních slov autoři ještě během kampaně přišli na spoustu chyb, které by nyní udělali jinak. To už je ale spíše záležitostí minulosti. Pro vývoj neúspěch crowdfundingu znamená zásadnější změny. Dojde k seškrtání některých hratelnostních i obsahových prvků a především si studio bude muset najít strategického partnera. Samo avizovalo, že skrze kampaň chce především financovat nezávislost, což ale logicky nebude možné. Zřejmě tak dojde na hledání vydavatele. Vedle toho také nejspíš bude odloženo vydání.

“Ale hlavu vzhůru. Ve vývoji budeme pokračovat, protože je to naše vášeň a děláme to z celého srdce. Ve skutečnosti vlastně právě teď přidáváme mnoho nových funkcí,” ladí pozitivnější notu studio. Neúspěch tedy rozhodně neznamená konec nadějí na vydání Forgotten but Unbroken.

Autorům místo Kickstarteru můžete přispět přímo na oficiálním webu hry. V eshopu budou dostupné v podstatě varianty jednotlivých úrovní příspěvků (Resistance hidden supporter, Resistant rebel package a další). Ceny se pohybují od pěti eur za symbolický příspěvek až po nejdražší balíček za 999 eur, jehož součástí je i vlastní vymodelovaná postava přímo ve hře. Kromě toho je možné hru podpořit třeba na Patreonu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama