Slovácko, Bohemka nebo Zlín. Obrovská modifikace přidává do FIFA 23 českou Fortuna Ligu
i Zdroj: EA Sports / Oficiální obrázek
FIFA 23 Novinka Slovácko, Bohemka nebo Zlín. Obrovská modifikace přidává do FIFA 23 českou Fortuna Ligu

Slovácko, Bohemka nebo Zlín. Obrovská modifikace přidává do FIFA 23 českou Fortuna Ligu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 4. 2023 15:57

Fanoušci každoroční fotbalové série FIFA si už spoustu let musejí nechat zajít chuť, pokud mají zájem i o tuzemskou fotbalovou ligu. Oficiálně je k dispozici pouze trojice největších českých klubů v podobě Plzně, Sparty a Slavie. Nově vydaná obří modifikace EEP 23 ale tento nedostatek napravuje. A kromě Fortuna ligy nabízí i obrovské množství dalších nejen evropských lig.

Reklama

  • Modifikace EEP 23 přidává do FIFA 23 na PC spoustu lig včetně české Fortuna
  • Mění ale obří množství dalších prvků

Za projektem stojí tým modderů a jeho rozsah je až překvapivý. Nově vydaná plná verze, zveřejněná během víkendu, nabízí kompletní českou ligu včetně funkčního ligového poháru. I přes označení european je ale nabídka mnohem širší. Kromě Bohemians, Zlína, Olomouce nebo Českých Budějovic si můžete zahrát také za týmy z řecké, brazilské, chorvatské nebo srbské ligy. 

Kromě toho se rozšířily i některé stávající ligové systémy s čtvrtou německou ligou Regionalliga (včetně rozšíření poháru DFB Pokal), italské třetiligové Serie C, páté úrovně anglického fotbalu Vanarama a 30 dalších vybraných klubů v rámci kategorie Zbytek světa. Namátkou jde třeba o Moldavský Šerif Tiraspol. Pro existující ligy byly dovytvořeny kluby, které do nich postoupily v rámci aktuálních sezón.

Fanoušci mezinárodního fotbalu si zase užijí 45 nových nároďáků včetně skutečné národní hymny. Vedle toho došlo ke spoustě úprav licencovaných dresů, reklamních ploch, názvů předsezónních turnajů, míčů, přepracované turnaje v kariérním režimu a přes 2000 fotek hráčů.

Modifikace pochopitelně funguje jen v počítačové verzi, nezávisle na tom, zda jde o Steam, Origin nebo EA Play.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama