Nabídku FIFA 23 prý v březnu rozšíří NWSL, nejvyšší ženská fotbalová soutěž ve Spojených státech
i Zdroj: EA Sports / FIFA 23 press kit
FIFA 23 Novinka Nabídku FIFA 23 prý v březnu rozšíří NWSL, nejvyšší ženská fotbalová soutěž ve Spojených státech

Nabídku FIFA 23 prý v březnu rozšíří NWSL, nejvyšší ženská fotbalová soutěž ve Spojených státech

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 3. 2023 16:33

Respektovaný insider Tom Henderson z magazínu Insider Gaming přinesl zprávu, dle které se do FIFA 23 chystá další významná obsahová novinka. Během března by totiž měla vyjít fotbalová liga National Women's Soccer League, tedy nejvyšší ženská soutěž ve Spojených státech amerických.

Reklama

  • Podle Toma Hendersona se ještě v březnu do FIFA 23 dostane nejvyšší americká ženská fotbalová liga

Henderson se odvolává na zdroje, které měly v minulosti velmi přesně předvídat režimy Road to the Knockouts nebo doprovod mistrovství světa v Kataru. Také NWSL text označuje za nový režim, i když je otázkou, zda nejde o malé nedorozumnění. Očekával bych, že novinka bude fungovat jako další klasická liga. Od letošního ročníku FIFA obsahuje Barclays Women’s Super League a D1 Arkema, tedy anglickou a francouzskou nejvyšší ženskou soutěž.

V lize nepůsobí žádná česká fotbalistka. I pokud novinka do hry skutečně zamíří, ve FIFA 23 stále najdeme pouze Kateřinu Svitkovou (Chelsea) a Barboru Votíkovou (PSG).

Fotbalová série se ženskému fotbalu věnuje od roku 2016, kdy do ní přibyly národní týmy. Až letos se ale dostalo i na klubový fotbal, který zřejmě bude stále výraznější součástí. Série jako taková od letošního ročníku ponese nový název EA Sports FC kvůli konci smluv mezi EA a asociací FIFA.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama