SleepTeam oznámil nové Bulánky. Hra přinese moderní prvky, podpořit ji můžete na Startovači
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SleepTeam oznámil nové Bulánky. Hra přinese moderní prvky, podpořit ji můžete na Startovači

SleepTeam oznámil nové Bulánky. Hra přinese moderní prvky, podpořit ji můžete na Startovači

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 5. 2021 20:00

Je to již dvacet let, co se hráči poprvé setkali s bojovými polštáři. Čeští vývojáři v roce 2001 vydali multiplayerovou střílečku Bulánci, která se, stejně jako první díly Dooma, nacházela snad na všech školních počítačích. Mezi tuzemskými hráči jde o naprostou legendu.

Reklama

  • Původní tvůrci Bulánků oznamují nový díl
  • Vývoj už započal, vydání se plánuje na příští rok
  • Hru můžete podpořit na Startovači

Na Bulánky se pomalu zapomínalo, i když nikdy ne úplně. Toho nyní využívají původní vývojáři ze studia SleepTeam, kteří před několika měsíci probudili své sociální sítě. Na dnešní den si přichystali velké překvapení – zcela novou hru.

Nejde o remaster, ale spíše o takový remake. Noví Bulánci přinesou 3D grafiku i další moderní prvky, nové herní režimy nebo singleplayerovou kampaň. SleepTeam do oznamovacího videa dokonce vložil i první záběry ze hry, vidět můžeme i střídání dne a noci. 

Zatímco původní Bulánci, kteří si prý připsali 16 milionů stažení, byli zdarma, moderní Bulánci jdou trochu jinou cestou. SleepTeam totiž spustil crowdfundingovou kampaň na Startovači, kde studio požaduje půl milionu korun. Samozřejmostí jsou různé úrovně podpory, v odměnách se objevuje možnost nadabování vlastního Bulánka nebo pozvánka na party. Požadovanou částku už navíc autoři dávno vybrali, zdá se, že prostředků na vývoj bude víc než dost. Z videa se dozvídáme, že produkce již odstartovala, vydání je naplánováno na příští rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama