Sledujte třetí trailer z RDR 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte třetí trailer z RDR 2

Sledujte třetí trailer z RDR 2

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 5. 2018 15:00 11
Reklama

Red Dead Redemption 2 patří k nejočekávanějším titulům letošního roku. A právem, první (i když vlastně druhý, počítáme-li postarší Red Dead Revolver) díl byl jednou z nejlepších her roku 2010 a ani osm let od vydání jej nikdo z pozice krále westernových her nesesadil. 

Druhý díl byl oficiálně oznámen na podzim roku 2016, kromě prvního teaseru jsme se dočkali zatím jen jediného traileru. To se ale dneškem mění a Rockstar se právě teď pochlubil zbrusu novým videem ze hry.

Trailer se tentokrát trochu více věnuje příběhu a motivu konce starých zlatých časů Divokého západu. Muži zákona loví poslední členy význačných gangů a po nepodařené bankovní loupeži v Blackwateru musí Arthur Morgan a parta Dutche van der Linde uprchnout. Příběh se bude hodně zaměřovat na konflikt Arthurových vnitřních ideálů a loajality vůči svým kolegům na dráze zločinu.

V traileru se hodně vzpomíná a na krátký okamžik se v něm objeví i John Marston, protagonista prvního dílu, který měl s bandou Dutche van der Linde co dočinění.Hra je stále oznámena pouze na PS4 a Xbox One, o PC verzi pořád nepadlo ani slovo. Red Dead Redemption 2 má vyjít 26. října letošního roku, předobjednat si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama