Sledgehammer započalo práci na dalším dílu Call of Duty, dle anonymních informací má vyjít v roce 2025
i Zdroj: Activision Blizzard
Call of Duty: Warzone Novinka Sledgehammer započalo práci na dalším dílu Call of Duty, dle anonymních informací má vyjít v roce 2025

Sledgehammer započalo práci na dalším dílu Call of Duty, dle anonymních informací má vyjít v roce 2025

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 4. 2022 10:45

Když Microsoft oznámil záměr odkoupit vydavatele Activision Blizzard, objevily se spekulace o tom, že by se mohla kompletně změnit budoucnost studia Activision, respektive přidružených studií jako je Sledgehammer Games. Dle nových informací insidera Toma Hendersona se ale nic nemění a práce na dalším dílu Call of Duty započaly.

Reklama

  • Dle insidera Toma Hendersona již započaly práce na dalším dílu Call of Duty od Sledgehammer Games
  • To má vyjít v roce 2025, počítá se tak s roční mezerou v roce 2023
  • Nejspíše nepůjde o pokračování série Vanguard

V novém článku Henderson tvrdí, že Sledgehammer začalo s předprodukcí pro nový díl Call of Duty. Původně se předpokládalo, že půjde o pokračování Vanguardu, vzhledem k podprůměrným prodejům se ale tento plán nejspíše ruší, naštěstí ale studio dostává dost času – dle anonymního zdroje ze studia mají vývojáři deadline v roce 2025.

Pokud by se tato informace zakládala na pravdě, znamenalo by to, že Activision neplánuje pro Call of Duty tvořit pravidelné roční mezery, nýbrž vloží pouze jednu výjimečnou v příštím roce. Pro letošek je už naplánováno vydání Modern Warfare 2, dle spekulací se v roce 2023 máme místo klasického dílu dočkat Warzone 2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama