Skull & Bones podle všeho v listopadu vyjít musí, kvůli singapurským úřadům. Hra je údajně v bídném stavu
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Skull & Bones podle všeho v listopadu vyjít musí, kvůli singapurským úřadům. Hra je údajně v bídném stavu

Skull & Bones podle všeho v listopadu vyjít musí, kvůli singapurským úřadům. Hra je údajně v bídném stavu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 6. 2022 16:17

Sílící spekulace o brzkém oznámení data vydání prokleté námořní akce Skull & Bones můžeme zřejmě připsat i silám mimo herní průmysl. Dle některých zdrojů totiž hra ve spekulovaném listopadu vyjít prostě musí. Na vývojáře prý tlačí smlouvy se singapurskými úřady, které je zavazují hru vydat bez ohledu na možné problémy.

Reklama

  • Skull & Bones dle reportéra Kotaku musí brzy vyjít kvůli smlouvám se singapurskou vládou
  • Studio je na úřady navázáno a porušení by mohlo být vážným problémem
  • Hra měla projít testováním hráči, ale bylo zrušeno kvůli současnému stavu

S informacemi přišel reportér magazínu Kotaku Ethan Gach a zveřejnil je na Twitteru. Dle jeho slov měl projekt původně finišovat v létě, pak byl ale odložen na září a nakonec na současný listopad. O posledních spekulacích zmiňující listopadové vydání a brzké oficiální představení současné podoby hry jsme psali naposledy dnes ráno.

Listopadové vydání má ale trochu překvapivý důvod. Zodpovědné studio Ubisoft Singapore totiž funguje ve spolupráci s úřady Singapuru, a ty vyžadují, aby studio vydalo novou značku. Dle Gacha ale firmě rychle dochází vyměřený čas. Co by se stalo v případě nedodržení nevíme, pravděpodobně by to ale mělo pro pobočku, jakožto i samotný Ubisoft, velmi nákladné následky. Fanoušci mimochodem spekulují, že právě to je důvod, proč celý projekt nikdy nebyl úplně zrušen.

Dle Gachových informací měl také v červnu proběhnout uzavřený test, ale nakonec byl zrušen, protože je hra ve špatném stavu. Smlouvy ale studio zahánějí do kouta.

Právě Ethan Gach se už dříve na Kotaku rozepsal o katastrofickém vývoji hry, ve kterém už francouzský vydavatel zybtečně utopil desítky milionů dolarů. Samotné asijské studio se také dlouhodobě potýká s personálními problémy, údajnou vážnou šikanou, patřilo k pobočkám spojeným se skandálem sexuálního obtěžování v roce 2020 a je vyšetřována singapurskými orgány. Samotný Ubisoft mimochodem není v nejlepší finanční kondici. CEO firmy Yves Guillemot nedávno oznámil, že se vzdá významné části platu kvůli mizerným výsledkům v posledním období.

Ubisoft má po letech znovu ukázat Skull & Bones. Dočkat se máme během července
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft má po letech znovu ukázat Skull & Bones. Dočkat se máme během července

Problémy sužované Skull & Bones se má podle insidera Toma Hendersona předvést očím veřejnosti v dalších týdnech. Ukázka by…

25. 6. 2022 07:55

I když poslední zprávy o možném brzkém vydání Skull & Bones zněly poměrně nadějně, tyto kusé informace naznačují, že se v Singapuru rýsuje potenciální obří průšvih, možná ještě horší, než jsme čekali.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama