Únik odkazuje na termín vydání Skull & Bones. Námořní akce zřejmě připluje v listopadu
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Únik odkazuje na termín vydání Skull & Bones. Námořní akce zřejmě připluje v listopadu

Únik odkazuje na termín vydání Skull & Bones. Námořní akce zřejmě připluje v listopadu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 6. 2022 09:10

Kocábka jménem Skull & Bones se dlouhé roky plavila po rozbouřeném moři, nyní se ale zdá, že brzy konečně najde bezpečný přístav. I poslední únik napovídá, že se v nejbližší době dočkáme oznámení termínu vydání.

Reklama

  • Skull & Bones zřejmě vyjde 8. listopadu
  • Na termín odkazuje záznam z obchodu Xbox Store

Informaci přináší twitterový účet Aggiornamenti Lumia, jenž se specializuje na Xbox Store, respektive na zajímavé detaily, které se objevují v příslušných databázích. Jeden z nedávných záznamů odkazoval právě na Skull & Bones, přičemž prozradil, že by námořní akce měla vyjít 8. listopadu. Termín navíc následně potvrdil také ověřený insider Tom Henderson.

Záznam obsahoval informace k dárečkům za předobjednávku, zmíněn je jakýsi token, dvě bonusové mise, digitální soundtrack, artbook a další doplňující obsah.

Zdá se, že se obchod skutečně připravuje na opětovné odhalení, o němž se v posledních dnech spekulovalo. Byl to právě Tom Henderson, kdo tvrdil, že se tak stane hned v prvním týdnu v červenci, a to formou livestreamu.

Že se věci brzy dají do pohybu, tomu nasvědčují také ratingové agentury, které v posledních týdnech hře udělily hodnocení. Ze záznamů ovšem vyplývá, že Ubisoft hodil přes palubu verze určené pro minulou generaci konzolí, i o tom se zřejmě více dozvíme během příštího týdne.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama