Šestý závod Mercedes-Benz Virtual GP 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šestý závod Mercedes-Benz Virtual GP 2020

Šestý závod Mercedes-Benz Virtual GP 2020

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 6. 2020 06:40
Reklama

První polovina sezóny míří ke svému konci. Rozlučka s vozy Mercedes-AMG GT3 v rámci sezóny Mercedes-Benz Virtual GP 2020 proběhne v úterý 9. června, a to na japonském okruhu Okayama. Závodníky čeká další online závod sezóny v plném počtu 20 jezdců, opět večer od 19:00, a to online a na obrazovkách O2 TV Sport.

Okruh v japonské Okayamě si svou premiéru v šampionátu odbyl v loňském roce, kdy tato trať nabídla napínavé studiové závody s historickými vozy DTM. Letos tento závod uzavře etapu s vozy kategorie GT3, které se těší velké oblibě mezi jezdci. Na druhou stranu však příště dojde na tu nejpopulárnější kategorii mezi jezdci i fanoušky – formule!

Jako vždy, přenos začne v 19:00 s plánovaným startem závodu v 19:30. Pojede se opět na čas, a to na 45 minut. Přenos lze sledovat na všech tradičních online platformách a podruhé také na sportovní televizní stanici O2 TV Sport.

Mezitím si můžete projít seznam letošních cen, kdy se vítěz celého šampionátu může těšit na roční zápůjčku vozu Mercedes-Benz Třídy GLA! Další užitečné informace nabízí kompletní seznam jezdců a týmů a nebo i kalendář sezóny 2020.

Živý přenos můžete sledovat na:

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama