Šestiúhelníková mobilní strategie Warhammer 40,000: Tacticus právě vyšla. Vyzkoušet můžete zdarma na Androidu i iOS
i Zdroj: Google Play / Snowprint Studio
Mobilní hraní Novinka Šestiúhelníková mobilní strategie Warhammer 40,000: Tacticus právě vyšla. Vyzkoušet můžete zdarma na Androidu i iOS

Šestiúhelníková mobilní strategie Warhammer 40,000: Tacticus právě vyšla. Vyzkoušet můžete zdarma na Androidu i iOS

Jakub Fišer

Jakub Fišer

18. 8. 2022 09:20

Studio Snowprint vypustilo svou novou mobilní hru s tematikou univerza Warhammer 40,000. Novinka s přídomkem Tacticus přináší na displeje telefonů a tabletů taktickou šestiúhelníkovou strategii s postavami z Warhammer 40,000.

Reklama

  • Fanoušci Warhammer 40,000 mohou zaplesat, mobilní strategie Tacticus právě dorazila
  • Budete trénovat svou jednotku bojovníků, zápasit s dalšími hráči a sbírat důležitá vylepšení
  • Hra je zdarma pro Android i iOS / iPadOS, obsahuje však neoblíbené mikrotransakce

Hlavním cílem je vést jednotku vašich vojáků k vítězství. Na výběr máte několik typů jednotek a také známé frakce, jako lidské impérium, nemrtví, skřeti nebo bojovníci chaosu. Příběhem postupujete formou tahových bojů na hexagonovém poli.

A to buď v příběhové kampani, nebo v singleplayer bitvách s bossy, ale také v multiplayer PvP soubojích s dalšími hráči. V tu chvíli bude záležet na tom, jak dobře jste svou jednotku na boj připravili a na jakých vylepšeních jste zapracovali.

Titul Warhammer 40,000: Tacticus je v těchto dnech již dostupný na mobilní telefony a tablety s Androidem nebo iOS / iPadOS. Hra je zadarmo, leč obsahuje samozřejmě mikrotransakce, a zabírá 150 až 290 MB místa (v závislosti na tom, na jakém zařízení jí plánujete hrát).

Rozhodně nejde o jedinou Warhammer hru na mobilních platformách. Za zkoušku nepochybně stojí i Lost Crusade nebo akčnější Freeblade.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama