Serious Sam se vrátí ještě tento měsíc. Nová hra bude oznámena příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Serious Sam se vrátí ještě tento měsíc. Nová hra bude oznámena příští týden

Serious Sam se vrátí ještě tento měsíc. Nová hra bude oznámena příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 1. 2022 07:15

Čtvrtého Serious Sama jsme se po letech vyčkávání konečně dočkali na PC v půlce předloňského roku a na konzolích pouze pár týdnů nazpět. I přes to, že tedy nejde v obou případech o nikterak závratnou dobu, se však zdá, že série známá pro svou ztřeštěnou akci bude zanedlouho pokračovat. Chorvatské studio Croteam, jež za značnou stojí, má podle informací vydavatele oznámit i vydat další díl ještě tento měsíc.

Reklama

  • Devolver Digital otevřeně láká na nového Serious Sama
  • Hra bude zasazena do zasněženého, mrazivého prostředí

Oficiální informaci již tradičně dostáváme skrze Twitter. Vydavatelství Devolver Digital, které s Croteamem spolupracuje od roku 2009, zde připomnělo teaser ukázku, s níž se ku nepřílišné pozornosti pochlubilo již 10. prosince. Onehdy bylo krátkému videu přikládáno v médiích i u hráčů málo pozornosti, a to převážně vinou úsudku, že půjde pouze o DLC čtvrtého dílu. 

Podle vydavatele je naopak nasnadě předpokládat, že půjde o úplně novou hru: „Co byste řekli na to, kdyby se další díl Serious Sama dočkal oznámení již příští týden a vydání tento měsíc?“ oslovuje Devolver Digital komunitu. Ke hře samotné následně nic nedodává, snad jen s výjimkou emotikonu podtrhujícího přesun do chladného prostředí.

Co se týče videa, které příspěvek doprovází, v něm se můžeme vedle pozorování zaposlouchat i do pronikavého hlasu Serious Sama. Je patrné, že ani mrazivá pokrývka okolního světa neubere titulárnímu hrdinovi jeho nadšení do akce. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama