Seriálový Zaklínač se asi dočká i třetí série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriálový Zaklínač se asi dočká i třetí série

Seriálový Zaklínač se asi dočká i třetí série

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 10. 2020 12:30
Reklama

Seriálový Zaklínač koncem minulého roku vzbudil u diváků silné emoce, ať už pozitivní, či negativní. Autoři si věřili, že bude seriálová adaptace trefou do černého. Ještě před uvedením první série tedy rovnou oznámili, že se bude točit i druhá. Nyní se zdá, že je v plánu i třetí.

Napovídá tomu příspěvek v databázi Writers Guild of America. U Lauren Hissrich, scénáristky pracující na prvních dvou sériích, se totiž objevila zmínka o třetí sezóně. Databáze patří mezi spolehlivé zdroje informací, detailu se tedy snad dá věřit.

Druhá série by měla mít premiéru ve druhé polovině příštího roku, konkrétní datum nicméně zatím známo není. Nedá se tedy očekávat, že by se ta třetí objevila dříve než v létě roku 2022. Čekání na pokračování si zatím můžete trochu zkrátit dokumentem, v němž vás autoři nechají nahlédnou do zákulisí celého natáčení.

Netflix v poslední době poměrně hodně investuje do seriálů a dokumentů, které čerpají z herního průmyslu. Chystá se už čtvrtá série Castlevanie, nedávno se představila šestidílná minisérie Nejvyšší skóre, jako anime bude zpracován Splinter Cell nebo očekávaný Cyberpunk 2077. Dá se očekávat, že se v budoucnu na Netflixu objeví i další herní značky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama