Seriálový Knuckles odhaluje další herce. Objeví se v něm také hvězda Návratu do budoucnosti
i Zdroj: Miguel Discart (Flickr)
Novinka Seriálový Knuckles odhaluje další herce. Objeví se v něm také hvězda Návratu do budoucnosti

Seriálový Knuckles odhaluje další herce. Objeví se v něm také hvězda Návratu do budoucnosti

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2023 09:03

Magazín Deadline přinesl jména další skupiny herců, kteří se objeví v chystaném seriálovém spin-offu filmů o Sonicovi, Knuckles. K projektu Paramount Pictures se podle jeho informací připojí Cary Elwes, Stockard Channingová, Christopher Lloyd, Paul Scheer a Rob Huebel.

Reklama

  • Seriál Knuckles nabídne Caryho Elwese, Stockard Channingovou, Christophera Lloyda, Paula Scheera a Roba Huebela

Christopher Lloyd je známý především pro svou ikonickou roli doktora Emmetta Browna z filmové série Návrat do budoucnosti. Cary Elwes si střihl ikonické role především na přelomu 80. a 90. let ve filmech Princezna Nevěsta nebo Bláznivý příběh Robina Hooda. Také se objevil v hororu Saw. Stockard Channingovou proslavila role Betty v hudebním filmu Pomáda.

Komediální herec Paul Scheer se objevil například v oceňovaných seriálech Black Monday nebo The League. Nejznámější rolí Roba Huebela je jedna z vedlejších ve filmu Děti moje.

Skupina se přidává k dosavadnímu ansámblu včetně protagonisty Idrise Elby, který ztvární černou ježuru Knucklese. Seriálový spin-off by měl spojovat příběhy druhého a třetího Sonicova filmu. “Hraný seriál bude sledovat Knucklese na zábavné a akční cestě za sebepoznáním, když souhlasí, že vycvičí Wadea jako svého chráněnce a naučí ho způsobům ježuřího bojovníka,” zní oficiální popisek distribuce.

Deadline připomíná, že se na seriálu podílí prakticky celý původní produkční tým filmů. Půjde tedy o plnohodnotný doplněk. Režisér Jeff Fowler se postará o pilotní epizodu. Seriál zatím nemá konkrétní datum premiéry. Třetí film je ale naplánován na 20. prosince příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama