Seriál Zaklínač se s Henrym Cavillem rozloučí “v hrdinském stylu”. Hemsworth bude úplně jiný
i Zdroj: Netflix
Zaklínač Novinka Seriál Zaklínač se s Henrym Cavillem rozloučí “v hrdinském stylu”. Hemsworth bude úplně jiný

Seriál Zaklínač se s Henrym Cavillem rozloučí “v hrdinském stylu”. Hemsworth bude úplně jiný

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 12. 2022 14:50

Společnost Netflix připravila před několika týdny pro fanoušky seriálového zpracování knih o Zaklínači nepříjemné překvapení. Oznámila totiž, že bude nahrazen představitel hlavní role zabijáka příšer a roli Henryho Cavilla přijal Liam Hemsworth. Showrunner seriálu Lauren Hissrich se nyní rozpovídala o tom, jaký bude Cavillův konec v seriálu.

Reklama

  • Showrunner seriálu Zaklínač naznačuje, že se Cavillův Geralt dočká hrdinského konce
  • Třetí série se má věrněji držet knih
  • Liam Hemsworth má být v roli výrazně odlišný

V rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly naznačila, že autoři chystají pro Cavillova Geralta neobyčejně hrdinské rozloučení, a to i přesto, že se původně s koncem nepočítalo. Geralt se má rozhodnout dobrovolně vzdát své snahy o neutralitu a podřídit všechno záchraně Ciri, což vyústí v patřičně hrdinský konec.

Jak pak seriál vysvětlí změnu tváře hrdiny? To zatím nevíme, Liam Hemsworth má ale do příběhu vnést svěží vítr a představit Geralta s úplně novou motivací. “Je to značně jiný Geralt než jsme očekávali. Což je mimochodem hodně slabé slovo,” podotkla trochu tajemně. 

Hissrich se vedle toho pokusila uklidnit fanoušky předlohy, kteří si u prvních dvou sérií stěžovali na příliš volnou adaptaci a nedodržování zákonitostí zaklínačského světa. Dle jejího názoru by třetí série měla těžit z dosud nejpevnějšího spojení s knižními tituly, konkrétně se zápletkami druhé knihy Čas opovržení. Ta je prý natolik bohatá, že se jí tvůrci velmi účině drželi, i když logicky nemohli knihu přepracovat scénu po scéně, stránku po stránce.

Premiéra třetí série seriálu Zaklínač je naplánována na léto. Do té doby se dočkáme ještě spin-offu Blood Origin, který bude mít premiéru už v neděli, tedy 25. prosince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama