Seriál Halo nebude dle autorky pro každého
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriál Halo nebude dle autorky pro každého

Seriál Halo nebude dle autorky pro každého

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 3. 2021 13:58

Připravované seriálové zpracování sci-fi ságy Halo se pomalu blíží. V současnosti probíhá natáčení v maďarské Budapešti a premiéry bychom se mohli dočkat někdy na začátku příštího roku. O seriálu se v rozhovoru pro web IGN rozpovídala producentka Kiki Wolfkill.

Reklama

Připomněla, že se během zimy povedlo štábu natočit spoustu materiálu, i když tvorbu silně poznamenala pandemie onemocnění Covid-19 a s ním souvisejících hygienických opatření. Zároveň vyjádřila nadšení nad tím, jak dedikovanou základnu fanoušků univerzum Halo má. V souvislosti s tím poznamenala, že jde o značně dvousečnou zbraň. Takoví fanoušci jsou totiž velmi citliví na jakoukoliv novou tvorbu a Wolfkill počítá s tím, že se seriálové Halo nebude líbit každému, respektive nebude pro řadu fanoušků uspokojující. Dle jejího názoru je to v pořádku, seriál se vydává vlastním směrem a razí si vlastní cestu, nikdy nelze nadchnout každého jednoho fanoušku.

„Naše představa je taková, že hrajete hru a máte z ní nějaký pocit, nějak vnímáte kdo je hlavní hrdina a naprosto to zbožňujete. A pak můžete přestat, odložit svoje představy a užívat si tenhle, úplně jiný zážitek, který vás vezme na odlišnou cestu. Společně s tím vnímáte hrdinu jiným způsobem, aniž byste měli pocit že nějak kazí postavu, kterou jste si zamilovali ve hře,“ vysvětluje. Seriál se tedy dle všeho pokusí vnímat roli, příběh i charakter Master Chiefa jiným způsobem, než poměrně přímočaré hry. A dost možná to bude platit i pro umělou inteligenci Cortanu, i když ta i v herní sérii dostala spoustu prostoru pro charakterní vývoj.

Seriál Halo nebude dle autorky pro každého
i Zdroj: Hrej.cz

Seriálové Halo bude ve Spojených státech exkluzivní streamovací službě Paramount Plus. Wolfkill už dříve potvrdila, že dorazí i do Evropy, zatím ale není známo do jaké služby. Hlavní roli Master Chiefa ztvární Pablo Schreiber (The Wire), Cortaně (a potažmo i Catherine Halseyové) propůjčí hlas i vzhled stejně jako v herní předloze Jen Taylor.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama