Seriál Cyberpunk: Edgerunners se prezentuje v novém traileru. Autoři vysvětlují, co má společného s herní předlohou
i Zdroj: Trigger / CD Projekt Red
Novinka Seriál Cyberpunk: Edgerunners se prezentuje v novém traileru. Autoři vysvětlují, co má společného s herní předlohou

Seriál Cyberpunk: Edgerunners se prezentuje v novém traileru. Autoři vysvětlují, co má společného s herní předlohou

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 8. 2022 15:15

Netflix v září uvede anime seriál vycházející z RPG od studia CD Projekt Red. Cyberpunk: Edgerunners se prezentuje v novém traileru, který představuje hlavní postavy.

Reklama

  • Vyšel nový trailer k Cyberpunk: Edgerunners 
  • Seriál vezme diváky na známá místa v Night City
  • Příběh je postaven na stejných pilířích jako videohra

David, Maine, Dorio, Kiwi, Pilar, Rebecca a Lucy, to jsou hlavní aktéři nového příběhu z Night City. Ukázka se zaměřuje hlavně na Davida. Jeho matka si přála, aby vzal práci v jedné z místních firem a začal šplhat po společenském žebříčku, David se však po její smrti dal na dráhu Edgerunnera, nájemného žoldáka, který udělá prakticky cokoliv, pokud dostane pořádně zaplaceno.

K dispozici je také video s autory ze studia Trigger. Připomněli, že se v Night City rozevírají nůžky mezi zbohatlíky a nejnižší sociální vrstvou. Běžní lidé jsou nuceni žít v nedůstojných podmínkách, což je žene do náruče místních gangů. A ty řeší sociální nerovnost násilím. Na těchto pilířích je postaven příběh hry, stejnou cestou se vydali i autoři seriálu.

Tvůrci dále slibují, že se anime vrátí na místa, která hráči moc dobře znají, fanoušci herní předlohy by si tedy měli přijít na své. Autoři seriálu ostatně už čtyři roky spolupracují s vývojáři z CD Projektu, kteří na proces dohlíží.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama