Šéf studia Striking Distance promluvil o možnostech vylepšování zbraní v The Callisto Protocol
i Zdroj: Steam
The Callisto Protocol Novinka Šéf studia Striking Distance promluvil o možnostech vylepšování zbraní v The Callisto Protocol

Šéf studia Striking Distance promluvil o možnostech vylepšování zbraní v The Callisto Protocol

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 8. 2022 11:55

Na Gamescom dorazily také dobře známé osobnosti herního vývoje, s trochou štěstí bylo možné potkat je přímo v hale. Přítomní novináři mohli narazit například na šéfa studia Striking Distance, které připravuje duchovního nástupce série Dead Space.

Reklama

  • Každá zbraň ve hře The Callisto Protocol bude mít vlastní strom úprav
  • Během jednoho průchodu nebude možné odemknout všechna vylepšení
  • Sofistikovaná úprava zbraní má zajistit motivaci k opakovanému hraní

Glena Schofielda odchytili redaktoři magazínu IGN. V přiložené ukázce promluvil například o mutacích, díky kterým mohou zástupci z řad biofágů znovu obživnout a pilota Jacoba Lee ještě více potrápit, jelikož v dalších fázích budou mnohem agresivnější, silnější a rychlejší. 

Šéf studia Striking Distance ukázal mutanta z hororovky The Callisto Protocol
i Zdroj: Striking Distance / Krafton

Šéf studia Striking Distance ukázal mutanta z hororovky The Callisto Protocol

Studio Striking Distance již prozradilo, že v rámci survival hororu The Callisto Protocol chystá zhruba 11 různých typů…

1. 8. 2022 08:35

Další otázka zamířila ke zbraním. Podle Schofielda bude mít každý kvér vlastní strom pro vylepšování, úpravy Jacob zvládne díky 3D tiskárnám. Zbraň si můžete pozměnit podle toho, jak s ní chcete hrát, bude však potřeba vybírat s rozvahou, jelikož není možné odemknout všechny dostupné upgrady během jednoho průchodu. Právě úprava zbraní tím pádem zajišťuje motivaci k opětovnému hraní.

Schofield také připomněl, že přichystali také dovednosti umožňující zvednout nepřítele do vzduchu a odpálit ho na stěnu nebo třeba rovnou do drtičky. Hra je navíc připravena na kradmý postup, budete tedy mít poměrně dost možností, jak se prokousat k závěrečným titulkům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama