Season Pass pro Tiny Tina's Wonderlands odemkne nové úrovně, souboje s bossy a další hratelnou postavu
i Zdroj: Tiny Tinas Wonderlands
Tiny Tina’s Wonderlands Novinka Season Pass pro Tiny Tina's Wonderlands odemkne nové úrovně, souboje s bossy a další hratelnou postavu

Season Pass pro Tiny Tina's Wonderlands odemkne nové úrovně, souboje s bossy a další hratelnou postavu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 3. 2022 12:36

Tiny Tina se pomalu chystá na příval hráčů, kteří se do jejího vymyšleného světa nahrnou už za dva týdny. Dá se očekávat, že někteří prosviští připraveným obsahem v rekordních časech, na to je ale Tina připravena.

Reklama

  • Ukázka představuje dodatečný obsah po Tiny Tina's Wonderlands
  • Chystají se čtyři balíčky, které budou k dispozici v rámci season passu
  • Propojí se také s endgame režimem Chaos Chamber

Gearbox představil dodatečný obsah, který by měl zajistit, že se hráči budou mít na co těšit i po dohrání základní části. V rámci season passu se podívají do dalších světů, každý nabídne pět úrovní a tuhý boss fight. K dispozici budou čtyři dodatky, zatím však není známo, kdy konkrétně základní hru doplní.

Velkým lákadlem k investici může být další postava, Gearbox nicméně neprozradil bližší detaily. Dá se očekávat, že k jejímu představení dojde v některém z následujících trailerů. Balíčky označené jako Mirror Mystery je možné pořídit prostřednictvím zmíněného season passu (který je součástí vyšších edic), zároveň však budou k mání samostatně. Jejich cenu Gearbox teprve oznámí. 

Dodatečný obsah je podle autorů navržen tak, aby podpořil znovuhratelnost. Každý z bossů bude při dalších průchodech o něco silnější, jejich opakované zabíjení samozřejmě zvyšuje šanci na získání zajímavějších předmětů. A když hráči zvládnou obsah balíčku projít, propojí se s Chaos Chamber, tedy s nekonečným endgame režimem. Jeho podobu přibližuje níže přiložená ukázka.

Tiny Tina's Wonderlands vyjde 25. března na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama