Sea of Thieves zítra přivítá zásadní novinku, kterou ocení hlavně méně zkušení piráti
i Zdroj: Rare / Microsoft
Sea of Thieves Novinka Sea of Thieves zítra přivítá zásadní novinku, kterou ocení hlavně méně zkušení piráti

Sea of Thieves zítra přivítá zásadní novinku, kterou ocení hlavně méně zkušení piráti

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 12. 2023 12:00

V pirátské akci Sea of Thieves se zítra budou dít velké věci. Autoři totiž nachystali zcela nový režim, který zajistí o poznání bezpečnější plavbu po moři.

Reklama

  • Sea of Thieves zítra nabídne režim Safer Seas
  • Hráči se v něm budou moct plavit bez přítomnosti ostatních lidí
  • Soukromý server pojme čtyři hráče

Sea of Thieves se těší obrovské popularitě, někteří hráči ovšem naráží na jeden zásadní problém, který se týká přítomnosti ostatních lidí. Hra totiž stojí na PvP základech, po setkání s cizí partou pirátů můžete posádka velmi rychle skončit na dně, a to doslova.

Těmto situacím se ale brzy půjde elegantně vyhnout. Hra totiž obdrží zbrusu nový režim, v němž navštívíte o poznání bezpečnější vody. V Safer Seas totiž dostanete možnost vyplout na širé moře bez ostatních hráčů.

V Sea of Thieves se zpřístupnila druhá část rozšíření The Legend of Monkey Island
i Zdroj: Rare / Microsoft

V Sea of Thieves se zpřístupnila druhá část rozšíření The Legend of Monkey Island

Studio Rare již uvolnilo druhou kapitolu v příběhu podle legendární adventury. Další část nese název The Quest for Guybrush.

1. 9. 2023 09:10

Dalo by se říct, že jde o logický krok. Titul už nabízí hromadu dalšího obsahu, jenž se obejde bez PvP složky. Aktuální video napovídá, co lze od Safer Seas očekávat. Na vlastním serveru můžete hrát s dalšími třemi kamarády, společně se můžete pustit do plnění misí pro obchodní společnosti, okusit příběh v rámci Tall Tale a v poklidu prozkoumávat prosluněný svět. 

Má to ale jeden háček. Oproti klasickému režimu High Seas obdržíte pouze 30 % běžného množství zlata a reputace. O sezónní odměny sice nepřijdete, u obchodních společností Athena's Fortune a Reaper's Bones ovšem nedosáhnete dalšího progresu a u ostatních budete omezeni 40. úrovní. Další posun si zajistíte pouze na vlnách v High Seas.

Nový režim je zkrátka určen především nováčkům, kteří si potřebují pořádně osahat kormidlo a dostat pod kůži základní principy. K dispozici bude od 7. prosince. Sea of Thieves i nadále kotví v Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama