Sea of Thieves nabídne koupi vlastní lodi, kapitáni si mohou vlastní kocábku zcela přizpůsobit
i Zdroj: Rare
Novinka Sea of Thieves nabídne koupi vlastní lodi, kapitáni si mohou vlastní kocábku zcela přizpůsobit

Sea of Thieves nabídne koupi vlastní lodi, kapitáni si mohou vlastní kocábku zcela přizpůsobit

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 8. 2022 17:25

Sea of Thieves se chystá na další aktualizaci plnou novinek. Již sedmá sezóna přinese především jednu zásadní, a to je možnost vlastnit vlastní loď. To zní poměrně zvláštně, tvůrci z Rare ale přináší pro plnohodnotné majitele lodí několik novinek i výhod.

Reklama

  • Sea of Thieves se chystá na další aktualizaci
  • Kapitáni si mohou koupit vlastní loď a přizpůsobit si různé části lodi, včetně kabiny

Pokud jste někdy barevné piráty hráli, asi víte, že pro každé hraní se vám vygeneruje nová loď, kterou si následně můžete upravit podle nakoupených kosmetických předmětů. Pokud se ale rozhodnete si vlastní loď koupit, bude vždy stejná podle toho, jak si jí nastavíte. Bonusem je možnost upravit si také kapitánskou kabinu, a to včetně židle, stolu nebo koberce. Na poličky si pak můžete vystavit některé své úspěchy.

Nevýhodou pak je to, že při každém spawnu lodě se na ní udrží i její poškození, i když je třeba pouze kosmetické a už opravené. Pokud byste chtěli dostat svou kocábku do původního stavu, musíte za to zaplatit. A na nemálo zlaťáku vás vyjde i samotné odkoupení lodě. Malá Sloop vyjde na 250 tisíc mincí, Brigantine na 375 tisíc a Galleona na 500 tisíc zlatých. 

Kromě toho přinese sedmá sezóna milníky, tedy další formu odměn za věci, které ve hře děláte, ať je to vaření, získávání peněz nebo zabíjení nepřátel. 18. srpna pak dorazí další limitovaná akce A Hunter’s Cry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama