Titul kapitána lodi si v Sea of Thieves připíšete až o něco později, vývojáři update odkládají
i Zdroj: Rare
Sea of Thieves Novinka Titul kapitána lodi si v Sea of Thieves připíšete až o něco později, vývojáři update odkládají

Titul kapitána lodi si v Sea of Thieves připíšete až o něco později, vývojáři update odkládají

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 7. 2022 09:20

Dlouho očekávaná aktualizace Sea of Thieves: Captaincy, o které vývojářské studio Rare mluvilo už před vydáním hry, znovu zmešká plánované datum vydání. Místo 21. července nakonec vyjde 4. srpna, kdy uvodí sedmou sezónu nového obsahu.

Reklama

  • Captaincy update pro Sea of Thieves byl odložen z 21. července na 4. srpna 
  • Nově dorazí se sedmou sezónou

Rare vysvětlilo, že k malému zpoždění updatu došlo kvůli povaze různých herních prvků, které bylo nutné s novou sezónou vyladit. „S tak zásadní aktualizací hry je potřeba udělat spoustu skryté práce na pozadí. Toto je aktualizace, která přináší širokou škálu nových statistik ke sledování a vyžaduje komplexní partnerství napříč našimi týmy pro hru, uživatelské rozhraní a služby, aby ji uvedli do života.”

Pokud jde o aktuální premisu Captaincy, ta je stále stejná jako před dlouhými lety. V rámci nového systému dochází tak možnost vstoupit do role kapitána lodi, jež může využívat nové funkce a nyní již oficiálně poroučet posádce. Mezi tyto funkce patří například možnost pojmenovat vlastní loď, vyzdobit její kajutu nebo odemykat jedinečné odměny a získávat speciální peněžní body.

Sedmá sezóna, se kterou zmíněná aktualizace dorazí, je teprve druhá sezóna letošního roku. Ve svém původním návrhu bylo Captaincy jednou z prvních obětí trnitého startu Sea of Thieves, kdy se Rare rozhodlo update naneurčito odložit při změně dalších plánů. Většina předpokládala, že se na update úplně zapomnělo, nicméně k překvapení všech se objevil na letošní „E3“ konferenci Microsoftu.

S odkazem na oficiální příspěvek studia Rare, ve kterém padlo vše výše zmíněné, je též záhodno upozornit na chystanou Adventure misi A Hunter’s Cry, která se ve hře objeví 18. srpna. Tato dobrodružství odlišená od delších Mysteries byla do hry přidána v roce 2022 jako nový způsob, jak mít ve hře příběhové události.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama