Sběratelky od Nintenda jsou na Xzone ve slevě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sběratelky od Nintenda jsou na Xzone ve slevě

Sběratelky od Nintenda jsou na Xzone ve slevě

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

31. 1. 2018 16:32
Reklama

Ačkoliv je už konec ledna, stále si můžete udělat druhé Vánoce. Herní obchod Xzone.cz totiž pořádá zimní slevy, během nichž si můžete koupit spoustu zajímavých sběratelských edic a her od Nintenda.

V nabídce naleznete jak několik produktů pro stále ještě čerstvou hybridní konzoli Nintendo Switch, tak i pro starší Wii U nebo kapesní 3DS. Sběratelskou edici například nabízí Xenoblade Chronicles 2, v níž za cenu 1899 Kč naleznete mimo samotné hry i steelbook, CD s výběrem hudby ze hry nebo 220 stránkový artbook.

Limitovanou edici má i Switch verze Fire Emblem Warriors, v níž kromě samotné cartridge naleznete i soundtrack na třech CD nebo pět karet postav. Z her pro snadno přenosné 3DS je v nabídce například Metroid: Samus Returns, v jehož Legacy edici je kromě hry, artbooku a steelkooku i Gold S Mark pin, Morph Ball klíčenka, soundtrack s výběrem hudby z celé série Metroid i kód na stažený hry Metroid II: Return of Samus.

Kromě těchto her si můžete vybrat ze základních edic těch nejvýraznějších her Nintenda minulého roku. Pokud vám ve sbírce chybí třeba nová The Legend of Zelda: Breath of the Wild nebo skvělé Super Mario Odyssey, Mario+Rabbids Kingdom Battle (také ve speciální edici s 15cm figurkou) či Splatoon 2, můžete si udělat radost i více než měsíc po Vánocích. Zároveň můžete vybírat i z nabídky nejrůznějšího příslušenství, figurek nebo Amiiba, která jsou taktéž ve speciální akci.

Kompletní nabídku naleznete pod tímto odkazem na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama