Saints Row přináší vlastní verzi Písně ledu a ohně. Poslední DLC překope vztahy v Santo Ileso
i Zdroj: Volition
Saints Row Novinka Saints Row přináší vlastní verzi Písně ledu a ohně. Poslední DLC překope vztahy v Santo Ileso

Saints Row přináší vlastní verzi Písně ledu a ohně. Poslední DLC překope vztahy v Santo Ileso

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 8. 2023 10:20

Asi se všichni shodneme na tom, že si z vývojáři Volition prošli s rebootem Saints Row trnitou cestu. Nicméně i tato cesta je už téměř u konce. Studio nyní potvrdilo, že třetí a poslední DLC, které hra dostane, dorazí už 8. srpna. DLC s názvem A Song Of Ice & Dust se proto dostane k hráčům těsně před vydáním hry na Steamu, jež bylo naplánováno na konec tohoto měsíce po předchozí exkluzivitě.

Reklama

  • Studio Volition představilo poslední placené DLC rebootu Saints Row
  • Ponese název A Song Of Ice & Dust a do města zavede nového nepřítele
  • Ti staří se poté musí spojit, aby mu v ovládnutí ulic zabránili

Po roční exkluzivitě, kterou hra měla pro Epic Game Store, se uživatelé Steamu dočkají 24. srpna. Předtím než se tak stane, dojde ovšem na poslední DLC, které přidá kupu nového obsahu. V jeho předstihu dostala hra např. i update, jenž do ní přináší i novinky jako novou zónu Valleju. 

Právě ona pak připravuje živnou půdu pro nejnovější rozšíření. Očividná paralela k Písni ledu a ohně se totiž mimo názvu projevuje i v chování postav, jež se dějí na novém území. 

Studio v synopsi konkrétně píše, že v Santo Ileso zavládne náhle chaos. Po dál nevyjasněné decimaci Dustlanders dojde prý na to, že se v rámci brždění další salvy útoků spojí i odvěcí soci jako Bossonius a Gwendolyn Firebird, aby zóny DustFaire bránili před novým nepřítelem.

Vývoj Saints Row stál podle odhadů přes dvě miliardy korun
i Zdroj: Volition / Deep Silver

Vývoj Saints Row stál podle odhadů přes dvě miliardy korun

Mezi větší herní zklamání loňského roku patří i městská akce Saints Row. Reboot dříve velmi oblíbené série praštěných…

16. 2. 2023 15:39

Jak již bylo odhaleno, když studio původní roadmapu zveřejnilo, toto finální DLC představí nové příběhové mise, nepřátele i kosmetické doplňky.

Alespoň něco z toho bude pak zasazeno právě ve Valleju, tedy již zmíněné čtvrti Santo Ileso přidané v updatu 1.5: DustFaire. Vallejo přichází spolu s velkou řadou změn kvality života, jež provází i vylepšení a opravy chyb, které do velkého detailu popisují poznámky k patchi 1.5.

Lze připomenout, že předchozí dvě DLC byla byla orientována jinak. The Heist & The Hazardous bylo např. rozšíření ve stylu Rychle a zběsile, jež se soustředilo víc na auta než město, kdežto Doc Ketchum's Murder Circus přineslo variaci na starší aktivitu. V jejím rámci se do hry vrátila omlazená analogie staršího Super Ethical Reality Climax, což byla aktivita profesora Genkiho z předchozích dílů série.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama