Saints Row je po kritice CGI traileru ukázáno ve vývojářském deníčku. Nechybí ani záběry z hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Saints Row je po kritice CGI traileru ukázáno ve vývojářském deníčku. Nechybí ani záběry z hraní

Saints Row je po kritice CGI traileru ukázáno ve vývojářském deníčku. Nechybí ani záběry z hraní

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 8. 2021 07:45 1

Odhalení rebootu Saints Row na úvodu Gamescomu nebylo rozhodně po chuti každému. Jednomu se hra zdála příliš barevná, druhému bez puncu vlastní identity a třetímu, inu tomu zase jako nepochopitelné opakování týchž chyb z Agents of Mayhem (což vlastně sedí s předchozími body). Názorů a námitek můžete mít nepochybně více, důležité je ale to, že si je jich studio vědomo, což je i důvodem pro vydání videa, které hru blíže představuje.

Reklama

  • Studio Volition vydalo sedmiminutové video o rebootu Saints Row
  • Soustředí se na osobnost postav, podobu světa i humor

V necelé osmiminutovce mixující komentář tvůrců s prostřihy do herních momentů dostáváme lepší představu o složení našeho čtyřčlenného týmu hrdinů. V popředí jednoho ze tří gangů, tzv. Saints, stane přední figura a reprezentace hráče The Boss, technická specialistka a řidička Nina, milovník kulinářství Kevin a konečně i finanční jistota operace Eli. 

Ve společném tažení budou ve fiktivním jihoamerickém městečku Santo Ileso rozvíjet vlastní zločinecké impérium a zápasit s konkurencí, která se zde, ku jejich smůle, snaží o totéž. K jejich odrážení nebude  pak naší čtveřici parťáků samozřejmě stačit pouze pověstná síla přátelství, ale i početná skupina hraček. Příkladem jsou pro sérii tradičně netradiční zbraně, upravitelná základna, létající i pozemní vozidla a notná dávka humoru.

Jak už bylo úvodem naznačeno, vývojáři z Volition se po uvolnění prvního CGI traileru nepotýkali zrovna s dobrou – poměr palců na YouTube dosahoval poměru půl na půl a příliš nepomohlo ani tvrzení tvůrců, že i přes hlas nevole nehodlají ustoupit z původní vize. Co je horší, ani novější video se zatím nezdá jako větší úspěch, možná právě naopak. Největší problém je totiž spatřován právě u zástupu vedlejších postav, u kterých panuje kolektivní shoda, že studio příliš tlačí na pilu ve snaze vytvořit co nejvíce „cool“ partu hrdinů. 

Reboot Saints Row vyjde 25. února příštího roku na konzolích současné i minulé generace a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama