S hrou jednoho hráče i kooperací: Kolekce Lary Croft dorazí na Switch už tento měsíc
i Zdroj: Crystal Dynamics
Lara Croft and the Temple of Osiris Novinka S hrou jednoho hráče i kooperací: Kolekce Lary Croft dorazí na Switch už tento měsíc

S hrou jednoho hráče i kooperací: Kolekce Lary Croft dorazí na Switch už tento měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 6. 2023 20:20

Během minulého roku jsme opakovaně slýchali o tom, že se oznámená Lara snad již konečně dostane na Switch, a tato zpráva se nyní potvrdila. Společnost Feral Interactive, která kolekci vícekrát odložila, oznámila, že brzy vydá The Lara Croft Collection. Balík dvou izometrických her obsáhne díly Lara Croft and the Guardian of Light a Lara Croft and the Temple of Osiris a na Switchi se objeví už 29. června tohoto roku.

Reklama

  • Nintendo Switch dostane dlouho spekulovanou The Lara Croft Collection
  • Balíček her zahrne izometrické díly Guardian of Light a Temple of Osiris
  • Vyjde 29. června 

Celý balík mající na Switchi něco kolem 7 Gb vyjde na Nintendo eShopu na 450 Kč a podle popisku zahrne jak singleplayerovou, tak i kooperativní část. „Ať už hrajete sami za Laru, nebo se spojíte s jejími přáteli v lokální kooperaci až pro 4 hráče, The Lara Croft Collection je plná vzrušujících soubojů se zbraní v ruce proti hordám nemrtvých a stvořením z temných mýtů, stejně jako ďábelských hádanek a složitě navržených hrobek, které prověří hráčův důvtip a reflexy," uvádí Feral Interactive v tiskové zprávě.

Jak si můžete ověřit i v naší dobové recenzi, Lara Croft and the Guardian of Light vyšlo už v roce 2010, a to pro PS3 a Xbox 360. Její pokračování vycházelo pak o čtyři roky později. Pod hlavičkou stejných vývojářů z Crystal Dynamics zamířilo tenkrát nicméně již na PS4 a Xbox One, ačkoli jak se pak ukázalo, kromě grafiky se zase tak moc nezměnilo a hlavním rozdílem byla kooperace čtyř místo dvou hráčů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama