Rychle a růžově. Forza Horizon 5 chystá obsah spojený s filmem Barbie
i Zdroj: Warner Bros. / Mattel
Forza Horizon 5 Novinka Rychle a růžově. Forza Horizon 5 chystá obsah spojený s filmem Barbie

Rychle a růžově. Forza Horizon 5 chystá obsah spojený s filmem Barbie

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 6. 2023 08:47

Forza Horizon 5 chystá crossover spojený s blížícím se filmem Barbie. Kuriózní spolupráce zatím nebyla oficiálně odhalena, pozorní hráči si ale všimli, že se ve hře objevily odkazy na dvě auta názvem přímo odkazující na očekávaný snímek.

Reklama

  • Forza Horizon 5 nabídne crossover s filmem Barbie
  • Součástí budou minimálně dvě nová auta

Barbie režisérky Grety Gerwig s Margot Robbie a Ryanem Goslingem v hlavní roli patří k nejzajímavějším snímkům letošního roku. I proto, že diváci zatím vlastně netuší, jaké bude hlavní poselství filmu a jak zajímavě svérázná režisérka využije licenci hračkářského giganta Mattel. Tak jako tak se ale dočkáme propojení s jinými populárními značkami.

Populární youtuber DonJoewonSong na sociálních sítích upozornil na to, že se ve Forze Horizon 5 objevila Barbie Movie Corvette EV Barbie Film Hummer EV. Vozidla už také jsou součástí vyhledávacích filtrů, i když je ve hře zatím není možné získat. Lesklá růžová Corvette se objevuje i v propagačních materiálech a trailerech k filmu.

U Barbie se navíc přímo nabízí i crossoverové oblečení nebo emoce. Dočkáme se i těch?

Kdy dojde k oficiálnímu oznámení zatím nevíme. Film by měl do kin dorazit 21. července.  Uživatelé na sociálních sítích upozorňují na to, že spolupráce vlastně dává smysl. Studio Playground Games totiž už delší dobu s Mattelem spolupracuje a ve Forze Horizon se často objevují angličáky Hot Wheels.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama