Režisér připravovaného Halo seriálu odstoupil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režisér připravovaného Halo seriálu odstoupil

Režisér připravovaného Halo seriálu odstoupil

Filip Švácha

Filip Švácha

6. 12. 2018 12:38 2
Reklama

O seriálu podle slavné herní akce Halo se mluví už od roku 2013. Ambiciózní projekt Microsoftu a Showtimu by měl být tím největším, co studia nabízí, takže vše bylo na dobré cestě.

Jejich spojení určitě napovídá, že na práci jsou zřejmě dostatečné prostředky, protože těžko si dovedeme představit, jaké by Halo bylo s malými produkčními hodnotami. Asi nic moc. Tato sci-fi sága si pořádnou péči určitě zaslouží.

Ovšem dostala se k nám špatná zpráva. Režisér Rupert Wyatt, známý třeba kvůli filmu Zrození Planety Opic, od projektu odstupuje. Na seriálu se totiž údajně bude pracovat déle, než se původně zamýšlelo, a to Wyattovi nevyhovuje.

„Je pro mě velikým zklamáním, že kvůli rozšíření produkčního plánu seriálu, budu muset skončit jako jeho režisér. Čas, který jsem na projektu strávil, pro mě byl velmi produktivní a potkal jsem při něm spousty talentovaných lidí.“ říká k tomu Rupert Wyatt.

Vypadá to tedy, že práce na projektu se nečekaně prodlužují. I když samozřejmě nebylo zveřejněno žádné konkrétní datum, mluvilo se o roce 2020. „Je očividné, že očekávání ohledně tohoto seriálu jsou velmi vysoká, a tak jsme museli získat nějaký čas navíc. Bohužel toto odložení nebylo v zájmu pana Wyatta, kterému chceme poděkovat za jeho práci.“ dodává k tomu Gary Levine ze Showtimu.

Nezbývá tedy než popřát tvůrcům štěstí, aby urychleně našli nového režiséra a projekt, jako mnoho ostatních, nakonec nebyl zrušen.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama