Režisér filmu Uncharted pracuje i na adaptaci Jak and Daxter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režisér filmu Uncharted pracuje i na adaptaci Jak and Daxter

Režisér filmu Uncharted pracuje i na adaptaci Jak and Daxter

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 2. 2022 08:00 1

Ačkoli film mladého Nathana Drakea do kin teprve směřuje, další z adaptací her týchž autorů je už v přípravě. Režisér Ruben Fleischer, jenž úspěšně zrežíroval filmové Uncharted, oznámil, že spolupracuje na oživení série Jak and Daxter.

Reklama

  • Jak and Daxter čeká filmová nebo televizní adaptace
  • Na jejím přichystání spolupracuje PlayStation Productions s režisérem filmu Uncharted, Rubenem Fleischerem

Rozhovor pro Digital Trends odhaluje, že 20 let stará značka studia Naughty Dog se má podívat do kin nebo televize. Projekt je vzhledem k nerozhodnosti formátu patrně na samém začátku, což podporuje i nedostatek informací, které oznámení provází. I zde platí, že za filmem stojí společnost PlayStation Productions, mající na svědomí aktuálně promítané Uncharted.

Poslední hra série Jak and Daxter vyšla před více než deseti lety prostřednictvím dílu The Lost Frontier z roku 2009. Série si následně prošla i vydáním remasteru prvních tří her. Jejich trailer si můžeme prohlédnout níže.

Přestože Fleischer ve svém vyjádření neprozrazuje žádné podrobnosti, nedávné povídání Toma Hollanda nabízí další potenciální zdroj informací. Herec Nathana Drakea se nechal slyšet, že právě Jak and Daxter je po Uncharted jeho druhou vysněnou filmovou adaptací. Konkrétně pohovořil o tom, že by si rád zahrál v hraném filmu, v němž by vystupoval v roli Jaka.

I nadále rovněž platí, že letošní rok má přinést seriálovou adaptaci The Last of Us od HBO. Z projektů, na nichž PlayStation Productions dále pracuje, je znám hraný snímek Ghost of Tsushima a televizní série podle Twisted Metal

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama