Režisér filmové Zeldy chce, aby film působil jako od studia Ghibli
i Zdroj: Nintendo
Novinka Režisér filmové Zeldy chce, aby film působil jako od studia Ghibli

Režisér filmové Zeldy chce, aby film působil jako od studia Ghibli

Dominik Tománek

Dominik Tománek

6. 12. 2023 15:00 2

Filmová adaptace The Legend of Zelda je ještě daleko, ale její režisér Wes Ball se konečně podělil o část svých plánů a názorů na chystaný snímek.

Reklama

  • Wes Ball by byl rád, kdyby film působil jako hraný snímek od Ghibli
  • Údajně se již pracuje na scénáři
  • Film ještě nění v produkci

Od chvíle, kdy byl film oznámen, bylo těžké si představit, jak by mohl vypadat a o čem bude. Bude navazovat na události z her, nebo se bude jednat o zcela nový příběh?  V rozhovoru pro Entertainment Weekly Ball říká, že chce, aby jeho film o Zeldě působil jako „hraný Mijazakiho film“. Ball uvádí, že je velkým fanouškem The Legend of Zelda a obdivovatelem Hayao Miyazakiho, uznávaného režiséra animovaných filmů a spoluzakladatele studia Ghibli, mezi jehož filmy patří Zámek v oblacích, Princezna Mononoke nebo třeba poslední Chlapec a volavka. 

Ball, který režíroval filmy ze série Labyrint nebo chystaný film Království Planeta opic, popsal svou vizi hrané adaptace Zeldy jako „úžasný dobrodružný fantasy film, který není jako Pán prstenů, je to vlastní věc.“ „Vždycky jsem říkal,“ pokračoval, „že bych rád viděl hraného Mijazakiho. Ten zázrak a rozmar, který do věcí vnáší, něco takového bych chtěl.“

Recenze Super Mario RPG, řádně naleštěné předělávky kultovního hitu devadesátých let
i Zdroj: Nintendo

Recenze Super Mario RPG, řádně naleštěné předělávky kultovního hitu devadesátých let

24. 11. 2023 20:30

Fanoušci kníratého instalatéra mají letos hotové žně. Nejenže se dočkali nové a nutno dodat že zdařilé filmové adaptace s…

V současné době ještě produkce The Legend of Zelda nezačala, protože Ball momentálně pracuje na postprodukci filmu Království Planeta opic. Údajně se ale už pracuje na scénáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama