Resident Evil 2, 3 a 7 se letos dočkají nativní verze pro PlayStation 5 a Xbox Series. Vylepšení dorazí i na PC
i Zdroj: Capcom
Resident Evil 2 Novinka Resident Evil 2, 3 a 7 se letos dočkají nativní verze pro PlayStation 5 a Xbox Series. Vylepšení dorazí i na PC

Resident Evil 2, 3 a 7 se letos dočkají nativní verze pro PlayStation 5 a Xbox Series. Vylepšení dorazí i na PC

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 3. 2022 08:30

Dvojice remaků a předposlední díl z hororově laděné série Resident Evil vstoupí na konzole současné generace i nativně. Zprávu oficiálně uvedl Capcom na svém Twitteru. Vlastníci starších verzí pro PS4 4, Xbox One a PC se k vylepšením dostanou zdarma.

Reklama

  • Resident Evil 7 a dvojice remaků Resident Evil 2 a Resident Evil 3 dostane v pozdější části letošního roku vizuální upgrade
  • Vylepšení zamíří na PS5, Xbox Series a PC
  • Stávající majitelé nebudou muset za novou verzi nic připlácet

Prozatím ne zcela konkretizované vydání připadá pouze na pozdější část letoška. Hráči na PS5 nově pocítí podporu haptické odezvy ovladače DualSense, přičemž i na zbytek platforem čeká vylepšení po stránce ray-tracingu, frameratu a lepšího 3D audia. Přesnější informace nad rámec několika obrázků prozatím neznámé. Lze proto očekávat, že podrobnosti budou sděleny až blíže termínu uvedení.

S ohledem na zahrnutou trojici her lze poměrně příhodně uvést i některá prodejní čísla. Capcom se koncem loňského roku pochlubil, že Resident Evil 7 nasbíral od roku 2017 už 10,6 milionu prodaných kusů, Resident Evil 2 Remake 9,3 milionu a nejnovější Resident Evil 3 Remake letos překonal 5 milionů. Bez zahrnutí čísel to pak znamená, že po sedmý díl a remake druhou jsou po Monster Hunter World druhou a třetí nejlépe prodávanou hrou Capcomu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama