Remake System Shocku v dohledné době zřejmě potká další odklad. Steam informuje o roce 2023
i Zdroj: Hrej.cz
System Shock Novinka Remake System Shocku v dohledné době zřejmě potká další odklad. Steam informuje o roce 2023

Remake System Shocku v dohledné době zřejmě potká další odklad. Steam informuje o roce 2023

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 10. 2022 11:05

Remake System Shocku, který byl s poslední ukázkou ozdobou letošního Gamescomu, s největší pravděpodobností nestihne letošní rok. Podle informací, které začaly brázdit oficiální produktovou stránku na Steamu, čeká hru další odklad, a to konkrétně na březen 2023. Studio Nightdive ani zástupci vydavatelství Prime Matter situaci ještě nekomentovali. Můžeme se však domnívat, že se tak stane brzy.

Reklama

  • Remake System Shocku podle Steamu vyjde až v březnu 2023
  • Podle posledního plánu měla hra na konzole i PC vyjít letos

Na informaci o změně data vydání poprvé upozornil uživatel Wario64, který se na Twitteru pravidelně stará o herní zpravodajství a nové zákulisní informace. Ačkoli je možné, že konzolové verze i přes současné informace dorazí dříve, než je tomu u PC verze, soudě dle prohlášení Nightdive to vypadá na opak. Podle slov Larryho Kupermana, který v týmu dlouhodobě zastává pozici ředitele obchodního rozvoje, měla být totiž PC verze velice blízko dokončení už koncem letošního dubna.

Vydavatelství Prime Matter doteď hru zamýšlelo vydat v blíže neurčeném okně roku 2022. Hra oznámená v roce 2015 (a původně mířená na rok 2018) měla takto dorazit na Xbox Series, Xbox One, PS4, PS5 a PC, přičemž už delší dobu měla na kontě několik odkladů. První nastal v roce 2018, když se titul dostal do kolečka prodlužujícího se zpoždění poté, co se celý vývoj zastavil přechodem z remasteru na remake. Až v roce 2021 následovalo nové demo. Toto demo bylo velkým pokrokem v technickém stavu a uvozovalo, že titul dorazí v roce 2021. Později téhož roku se ovšem opak ukázal pravdou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama