Remake Star Wars: Knights of the Old Republic je na tom dobře, hlásí ředitel Saber Interactive
i Zdroj: Saber Interactive
Novinka Remake Star Wars: Knights of the Old Republic je na tom dobře, hlásí ředitel Saber Interactive

Remake Star Wars: Knights of the Old Republic je na tom dobře, hlásí ředitel Saber Interactive

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 4. 2024 10:36

Matthew Karch potvrdil, že Saber pokračuje ve vývoji remaku Star Wars: Knights of the Old Republic. Autorům nechybí velké ambice.

Reklama


Není žádné tajemství, že remake Star Wars: Knights of the Old Republic narazil na celou řadu překážek. Jen pár měsíců po oznámení byl vývoj hry údajně přerušen, nedávno se dokonce proslýchalo, že byl projekt zrušen. Nyní se ale zdá, že se vše ubírá správným směrem.

K situaci se vyjádřil generální ředitel Saber Interactive – Matthew Karch. „Je zřejmé, že na tom pracujeme,“ řekl v rozhovoru pro IGN. „Mnohokrát se o tom psalo, řeknu jen to, že je hra naživu a v dobrém stavu. A my jsme odhodláni zajistit, abychom překonali očekávání.“ Je však evidentní, že si na hru ještě pár let počkáme.

V polovině března vyšlo najevo, že Saber Interactive opustí Embracer, za osamostatnění bude muset zaplatit 247 milionů dolarů. Výše zmíněný remake je jedním z 38 projektů, které jsou součástí transakce, Saber si ponechá například 3D Realms, Slipgate Ironworks a New World Interactive. Více se dozvíte v přiloženém článku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama