Remake Prince of Persia: The Sands of Time sice stále vzniká, Ubisoft ale vrací peníze za předobjednávky
i Zdroj: Hrej.cz
Prince of Persia: The Sands of Time Novinka Remake Prince of Persia: The Sands of Time sice stále vzniká, Ubisoft ale vrací peníze za předobjednávky

Remake Prince of Persia: The Sands of Time sice stále vzniká, Ubisoft ale vrací peníze za předobjednávky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 11. 2022 08:33

Francouzský vydavatel Ubisoft na svém oficiálním webu zveřejnil aktualizaci informací o vývoji remaku oblíbeného Prince of Persia: The Sands of Time. Projekt sice v montrealské pobočce stále vzniká, firma ale dočasně ukončila předobjednávky a za ty stávající hráčům vrátí peníze.

Reklama

  • Remake Prince of Persia: The Sands of Time stále vzniká
  • Nemá ale datum vydání a Ubisoft vrací peníze za předobjednávky

Rozhodnutí zdůvodňuje tím, že hra v současnosti nemá žádné datum vydání. Situace je tak zřejmě podobná té, která nedávno nastala u připravovaného druhého dílu série Stalker. Za jeho předobjednávky konkrétně platforma Xbox také vracela peníze, protože projekt neměl žádné konkrétní datum vydání.

Předobjednávky se mají znovu otevřít v momentě, kdy studio oznámí nové datum. Ubisoft zároveň avizoval, že nechystá žádný další remake série. Ostatně i Sands of Time vznikají za hodně komplikovaných okolností. Hra byla oznámena už před více než dvěma lety a mezitím byla třikrát odložena i změnila vývojáře. Původně totiž vznikala v indických pobočkách v Bombaji a Puné.

Ubisoft slibuje, že podrobnější informace nabídne někdy v budoucnu. V praxi to znamená, že se zřejmě remaku Snads of Time jen tak nedočkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama