Úniky hovoří o remaku Prince of Persia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úniky hovoří o remaku Prince of Persia

Úniky hovoří o remaku Prince of Persia

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 8. 2020 09:52 3
Reklama

Zdá se, že Ubisoft pracuje na remaku Prince of Persia, podle některých informací půjde dokonce o původní díl roku 1989. I když jsme o hře vůbec nevěděli, kanadský, francouzský, americký a následně i guatemalský obchodní řetězec na své stránky umístili produktovou stránku Prince of Persia Remake na PS4 a Nintendo Switch, čímž rozhořeli spekulace o možném vývoji tohoto projektu.

Není vůbec jasné, o jaké hry by mělo jít, jelikož obrázky u produktových stránek jsou převzaté ze hry z roku 2008. Na první pohled by se tedy mohlo zdát, že jde o pouhou chybu, na leaknutí této hry ale reagovalo několik zástupců z herního průmyslu.

Napříkald novinář Liam Robertson tvrdí, že 2D remake původního Prince of Persia je zde už nějakou chvíli a plánují se i další věci spojené s touto sérii. Jason Schreier zase napsal, že „obchodní řetězce určitě milují leakovat překvapivé oznámení Ubisoftu“, čímž naznačuje, že nejde o podvrh.

V odpovědích na různé reakce pak naznačil, že nejsme od oficiálního potvrzení daleko. Dost možná se dočkáme na dalším Ubisoft Forward livestreamu, který proběhne v září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama