Remake Postalu vyšel na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Postalu vyšel na Steamu

Remake Postalu vyšel na Steamu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

21. 5. 2016 17:49
Reklama

Devatenáct let od vydání prvního dílu se Postal vrací zpět na místo činu. Kdysi kontroverzní střílečka dostala od svých původních tvůrců makeover a pod názvem Postal Redux vychází na Steamu.

Hra běží pod Unreal Enginem 4, ale z traileru byste to asi nepoznali. Vývojáři ze studia Running With Scissors záměrně chtěli zachovat vzhled hry co nejbližší tomu původnímu. Proto je svět Postalu stále v 2D, zatímco postavy a jisté objekty jsou vyvedené v 3D.

Zatím se hra těší dobrým ohlasům od hráčů, kteří si ji již koupili. Vypadá to, že nostalgie funguje a dobré přijetí slaví i jediná velká novinka - herní režim Rampage, ve kterém se hráči snaží získat co nejvyšší skóre. Opravdové pamětníky pak možná potěší i nový level a nová zbraň, které v originálu nebyly.

Vývojáři nezavrhují, že by se k Postalu v budoucnosti nevrátili, ale momentálně se chtějí soustřdit na nový projekt, který bude jiný než Postal.

Prozatím je Postal Redux pouze na Steamu (navíc ve slevě), ale časem se objeví i na GOGu a ve verzích pro Mac, Linux a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama