Redfall podle recenzí balancuje na hraně průměru až podprůměru. Najdou se ale i pozitivní reakce včetně jedné devítky
i Zdroj: Arkane / Microsoft
Novinka Redfall podle recenzí balancuje na hraně průměru až podprůměru. Najdou se ale i pozitivní reakce včetně jedné devítky

Redfall podle recenzí balancuje na hraně průměru až podprůměru. Najdou se ale i pozitivní reakce včetně jedné devítky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 5. 2023 14:44

Dnes velmi brzy ráno padlo embargo na recenze očekávané upírské střílečky Redfall od studia Arkane. Naší recenzi si již můžete přečíst, ani reakce lokálních i zahraničních redakcí ale nejsou kdovíjak pozitivní. Tedy až na výjimky. Celkově zřejmě půjde o velký propadák.

Reklama

  • Recenze Redfall jsou převážně negativní
  • Najdou se ale výjimky s velmi vysokou známkou

Agregované hodnocení na Metacritic se zatím drží na 62 bodech u PC verze a 64 bodech u verze pro Xbox Series X. Část magazínů zatím neudělila finální verdikt, protože recenzní kopie byly distribuovány jen pár dnů před pádem embarga.

Většina recenzí se uchýlila k jen mírně nadprůměrným, průměrným nebo podprůměrným známkám kolem 4, 5 nebo 6. Například magazín We Got This Covered si ale hru nemůže vynachválit, nabízí podle něj “bohaté, nádherné otevřené světy s bohatou nabídkou zbraní a plejádou nepřátel” a dokonce ji nazývá “dalším mistrovským dílem Arkane”. Hraní si pochvaluje také magazín DualShockers nebo VGC. To stojí ve výrazném kontrastu s názorem jiných recenzentů, podle kterých jde jen o stín dřívější tvorby studia.

V tuzemsku se s naším hodnocením shoduje parta upírobijců ze Zingu. Ostřejší byla Šárka z Games a Martin z Konzolisty s čtyřmi body z deseti. Nejpřísněji pak hodnotil Tomáš z Vortexu, který sáhl po mizerné trojce.

Slabou čtyřicítkou hodnotí třeba i GameSpot, NoisyPixel nebo NME. Další recenze se vezou na vlnách průměru. “Jde o první hru od Arkane, kterou si můžete nechat ujít,” tvrdí VG247. “Ani úžasní upíři a design světa nedokáží vyvážit repetitivní gameplay, který vás postupem času ubíjí stále více,” souhlasí GamesRadar+“Redfall běží příšerně (alespoň na PC) a i když zrovna funguje, působí jako nesourodý a nefungující mišmaš nedotažených nápadů,” přidává se Dexerto.

Hru si můžete vyzkoušet ode dneška. Je součástí předplatného Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama