Red Dead Redemption se dočká PC verze. Potvrzuje to upravený popisek hry v PlayStation Store
i Zdroj: Rockstar Games / Rockstar San Diego
Red Dead Redemption Novinka Red Dead Redemption se dočká PC verze. Potvrzuje to upravený popisek hry v PlayStation Store

Red Dead Redemption se dočká PC verze. Potvrzuje to upravený popisek hry v PlayStation Store

David Bernard

David Bernard

Po čtrnácti dlouhých letech bychom se konečně mohli dočkat vydání PC verze Red Dead Redemption. Naznačuje to upravený popisek, který se objevil na stránkách herního obchodu PlayStation Store.

Reklama

  • PC verze Red Dead Redemption se pravděpodobně stane skutečností
  • Potvrzuje to upravený popisek hry v PlayStation Store
  • Společnost Rockstar Games prozatím nic oficiálně neoznámila
  • Hra původně vyšla v roce 2010, loni jsme se dočkali upravených verzí pro PlayStation 4 a Nintendo Switch

Spousta PC hráčů již roky touží navštívit svět prvního dílu westernového dobrodružství Red Dead Redemption, který původně vyšel v roce 2010, a to na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Během minulého léta jsme se sice dočkali poupravených verzí pro PlayStation 4 a Nintendo Switch, ale PC hráči opět ostrouhali. To se nyní na základě aktualizovaného popisku hry v obchodě PlayStation Store změní. Společnost Rockstar Games sice prozatím nic oficiálně nepotvrdila a může se jednat o nezamýšlený únik informací, ale v době psaní článku je nový popisek stále dostupný.

Zažijte epická dobrodružství na Divokém západě, která definovala celou generaci — nyní poprvé na PC. Když federální agenti ohrožují jeho rodinu, je bývalý psanec John Marston donucen lovit gang zločinců, které kdysi považoval za přátele. Prožijte Marstonovu cestu po rozlehlých pláních amerického západu a Mexika, zatímco se snaží pohřbít svou krvavou minulost ve vysoce oceňovaném předchůdci hitu Red Dead Redemption 2 z roku 2018. Součástí je také Undead Nightmare, ikonický hororový příběh, který mění svět Red Dead Redemption na apokalyptický boj o přežití proti hordám zombie. Tato verze obsahuje kompletní zážitek pro jednoho hráče z obou her, včetně bonusového obsahu z edice Game of the Year. Red Dead Redemption zahrnuje všechna vylepšení z konzolové verze 2023 a také specifická vylepšení pro PC, jako je podpora vyšších rozlišení, snímkových frekvencí, více monitorů a dalších příslušenství. Podporován je i prostorový zvuk. Tato verze Red Dead Redemption neobsahuje obsah pro více hráčů,” zní z oficiálního popisu hry na webových stránkách PlayStation Store.

Epic propálil několik neoznámených her. Zmíněna je PC verze remasteru TLOU a možná i Red Dead Redemption
i Zdroj: Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment

Epic propálil několik neoznámených her. Zmíněna je PC verze remasteru TLOU a možná i Red Dead Redemption

Epic má na kontě další únik informací. Nově spuštěná databáze odkazuje na celou řadu projektů, které ještě nebyly oficiálně…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama