prvni-zabery-z-dead-space-2
Novinka První záběry z Dead Space 2

První záběry z Dead Space 2

sleepless.

sleepless.

28. 3. 2010 11:21 5
Reklama

Slíbená ukázka akční hororovky Dead Space 2, která byla pouštěna účastníkům panelové přednášky na PAX East 2010, se nakonec smrskla na krátkou scénu z jakéhosi podzemního metra / vlaku. Isaac chvilku plachtí, pak rozstřílí zrůdu na krvinky a je konec. Ale lepší než pěstí do ksichtu a nejpozději během E3 těch záběrů ze hry bude určitě dostatek.

Co je na videu zajímavé, Isaacův nový oblek podporuje něco jako létání. Jak se můžete přesvědčit na videu, mezera mezi dvěma vagóny je příliš veliká na to, aby se dala celá přeskočit. Isaac tedy skočí, to ano, ale hned se mu v botkách a na rukou sepnou nějaké pomocné motory/trysky/cokoli. Soudíme tak dle vizuálního efektu. A na základě toho, že po chvilce chaotického narážení Isaac svůj let zkoriguje a bezpečně doplachtí k dalšímu vagónu, se domníváme, že přes pomocné trysky bude možné hlavního hrdinu navigovat po delší dobu, třeba ve vzduchoprázdnu. To nezní špatně, jaké další dovednosti Isaacovi poskytne nový oblek?

Samozřejmě nás krom nových dovedností Isaaca Clarka zajímá také osud PC verze Dead Space 2. Hra byla původně oznámena pro PC, X360 i PS3, následně PC logo z blízkosti hry zmizelo a poslední oficiální stanovisko EA zní: „PC verzi zvažujeme. Nic víc k tomu neřekneme.“ Čili si držme palce. Jeff Green z EA sice už v únoru na Twitteru všechny ujistil, že PC verze DS2 bude, ale dokud to neuvidíme v oficiální tiskovce, bude lepší se držet reálné naděje, než falešného faktu. Nejednou už jsme se takto spálili (díky Mr.Henky za upozornění).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama