prvni-turnaje-lynx-lan-tour-brzy-startuji
Novinka První turnaje LYNX LAN Tour brzy startují

První turnaje LYNX LAN Tour brzy startují

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 8. 2013 09:01
Reklama

Nestihli jste se o prázdninách zúčastnit nějaké LAN párty, kde byste si pořádně zapařili? Nevadí, i na konci prázdnin a během záři to můžete napravit! Brzy odstartuje první ročník LYNX LAN Tour, což je série LAN turnajů v oblíbených počítačových hrách, které se uskuteční v několika městech, od Třince až po Karlovy Vary.

Tento projekt na herních počítačích LYNX potěší všechny hráče akčních i závodních her. V každém městě se totiž uskuteční v jeden den turnaje hned ve dvou počítačových hrách. Nejdříve si to rozdají čtyřčlenné týmy v akční hře Call of Duty: Modern Warfare, která je v České republice mezi online hráči velmi populární. Následovat bude turnaj ve známé závodní hře Trackmania Nations, která se hraje i na Mistrovství světa v PC hrách. Vemte tedy kamarády a registrujte se na stránce www.LYNXLANTour.cz! Registrace a samotná účast v turnaji je samozřejmě zdarma a každý hráč se může zúčastnit obou turnajů, jak ve hře Call of Duty: Modern Warfare, tak i ve hře Trackmania Nations. Hráči se utkají na herních počítačích LYNX Easy Game, které se staly generálním partnerem tohoto projektu.

V každém městě se hráči mohou těšit na krásné ceny v čele s grafickými kartami MSI Gaming N650 Boost edition, monitory Samsung a batohy LYNX! Mimochodem právě grafické karty a základní desky MSI budou tvořit spolehlivé jádro počítačů LYNX. Krásné ceny pro vítěze, skvělý atmosféra počítačové LAN párty... Na co ještě čekáte? Přihlašte se se svými kamarády na LYNX LAN Tour turnaj, který je nejblíže vašemu bydlišti na www.LYNXLANTour.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama