První trailer láká na Football Manager 2022. V den vydání bude v Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Football Manager 2022 Novinka První trailer láká na Football Manager 2022. V den vydání bude v Game Passu

První trailer láká na Football Manager 2022. V den vydání bude v Game Passu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 9. 2021 12:38

I letos fanoušky fotbalových taktik a přestupu nemine nový ročník propracované simulace Football Manager. Studio Sports Interactive hru představilo v oficiálním traileru a odhalilo, že vyjde už 9. listopadu. Navíc přináší zajímavou nabídku pro předplatitele služby Xbox Game Pass, PC i Xbox verze hry se totiž v den vydání objeví v nabídce Game Passu.

Reklama

  • Sports Interactive představují Football Manager 2022
  • Vyjde 9. listopadu, v den vydání přijde do Game Passu na Xboxu i PC

Příliš podrobného představení jsme se zatím nedočkali. Trailer jen odkazuje na hrdinské výkony evropských klubů, které v uplynulé sezóně překvapily konkurenci a připsaly si nečekané úspěchy. Autoři takto ocenili Union Berlín, který z pozice německého trpaslíka postoupil do Evropských pohárům nebo OSC Lille, které ovládlo francouzskou Ligue 1 a sesadilo z trůnu suverénní PSG.

Samozřejmě se máme dočkat nových možností a funkcí, ty ale budou odhaleny později během září. Football Manager 2022 vychází na PC, Mac, Xbox a mobilní zařízení, později se má podívat i na Switch.

Na Xboxu jsme recenzovali loňský ročník, který přenesl zjednodušenou verzi Touch. Jde o velmi solidní konzolový manažerink, kazí ho jen nepohodlné ovládání a zdlouhavé načítání textových vstupů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama