První obrázek z nového Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První obrázek z nového Call of Duty

První obrázek z nového Call of Duty

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 4. 2014 23:09 6
Reklama

Až do včerejší noci viselo embargo nad prvním obrázkem z připravovaného Call of Duty, který prezentovali vývojáři ze Sledgehammer Games na GDC 2014 v panelové diskuzi nazvané Quest for Quality, nyní ho do světa posílají redaktoři IGN. Ke zhléndutí je údajně in-game model postavy tak, jak se objeví na podzim v Call of Duty pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Ha nicméně vyjde s většími či menšími kompromisy i na konzole předchozí generace.

Úroveň detailů je v porovnání s dosavadním technickým zpracováním Call of Duty na zcela jiné úrovni a v ničem si nezadá s kvalitou obličejů z Killzone: Shadow Fall. I když bude hra v chodu pravděpodobně vypadat o trochu hůře, posun v grafice hře jednoznačně prospěje.

Celá série by pak měla těžit z toho, že si Activision vzal pod křídla již zmiňované Sledgehammer Games, kteří tak dohromady s Infinity Ward a Treyarch tvoří trojlístek týmů, které si mezi sebou rozdělují vývoj jednotlivých her. Díky tomu tak z dvouletého cyklu vzniká cyklus tříletý, což podle slov Erica Hirshberga, CEO Activision Publishing, umožní vývojářům skutečně inovovat herní mechanismy a dotahovat vývoj do konce i s pečlivým odlaďováním všech nedostatků.

Nakolik jde pouze o řeči a plané sliby se částečn dozvíme v červnu na veletrhu E3 a následně s vydáním letošního dílu zkraje listopadu.

První obrázek z nového Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama