První Kerbal Space Program se ještě letos podívá na PS5 a Xbox Series. Pokračování dorazí příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Kerbal Space Program Novinka První Kerbal Space Program se ještě letos podívá na PS5 a Xbox Series. Pokračování dorazí příští rok

První Kerbal Space Program se ještě letos podívá na PS5 a Xbox Series. Pokračování dorazí příští rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 6. 2021 11:50

První díl Kerbal Space Programu se po své předešlé návštěvě konzolí protlačí ke konci letošního roku i na novou generaci. Jeho uvedení zde vedle vylepšení grafického kabátku ovšem připomene i další důležitou událost, a sice blížící se vydání druhého dílu, jehož novogenerační verze byla potvrzena také.

Reklama

  • Kerbal Space Program se na podzim dočká grafického vylepšení pro PS5 a Xbox Series
  • Majitelé starší konzolové verze jej obdrží zdarma

Upgrade prvního dílu bude všem majitelům starší konzolové verze umožněn zcela zdarma. Pro zbylé hráče, kteří se hrou na konzolích zkušenosti stále nemají, bude pak startovní cena odpovídat 40 dolarům.

Nejzásadnější změny, se kterými se v nacházejícím podzimním updatu potkáme bude navýšení rozlišení na 1440p, plynulejší chod, úprava textur i shaderů a přidaná podpora myši a klávesnice. Oznámení nové edice prvního dílu rovněž vychází na jeho desáté výročí, jež se vývojáři rozhodli oslavit dokumentárním videem.

V návaznosti na úvodní zmínku o příchodu druhého dílu je taktéž dobré připomenout, že novinka od Private Division slibuje kromě nezaměnitelné hratelnosti i zásadní vylepšení takřka všech herních systémů. Mimo budování vlastního raketoplánu máme proto prozkoumávat i rozsáhlé vesmírné kolonie, stavět vlastní základny a cestovat po boku parťáků v kooperativním režimu.

Kerbal Space Programu 2 bychom se měli po posledním odkladu na PC, Xboxu One, Xboxu Series a PlayStationu 4|5 dočkat v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama