Kerbal Space Program 2 se znovu odkládá
i Zdroj: Intercept Games / Take-Two Interactive
Novinka Kerbal Space Program 2 se znovu odkládá

Kerbal Space Program 2 se znovu odkládá

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 11. 2020 11:05
Reklama

Nepříjemná situace ohledně opakovaného odkladu data vydání nemíjí ani připravované pokračování značky Kerbal Space Program. O opětovném odložení titulu informoval prostřednictvím finanční zprávy vydavatel Take-Two Interactive. Zprávu později potvrdil i kreativní ředitel projektu Nate Simpson.

Kerbal Space Program 2, jehož vydání bylo původně plánováno na letošní rok a později pozměněno na podzim roku následujícího, se k nám nakonec dostane až v roce 2022. Důvodem mají být překážky technického a kreativního ražení, jež pramení primárně z ambiciózní vize, kterou si vývojáři vytyčili. Pro srovnání dodejme, že někdejší odklad na rok 2021, kterého jsme se dočkali v květnu letošního roku, opodstatnili vývojáři situací okolo onemocnění Covid-19. I v tomto případě akcentovali převážně technické výzvy a nutnost delšího vývoje.

Oznámení pokračovatele prvního dílu vyšlého v roce 2011 jsme se dočkali při Gamescomu 2019. Hra již od chvíle představení nabízela příslib vylepšení takřka všech dřívějších mechanismů s tím dodatkem, že se do vesmíru protentokrát nevydáme sami, ale naopak po boku živých přátel. Projekt studií Star Theory a Private Division je plánován na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama