Příští Call of Duty má navázat na Modern Warfare. Údajně svedeme boj s drogovými kartely
i Zdroj: Activision
Novinka Příští Call of Duty má navázat na Modern Warfare. Údajně svedeme boj s drogovými kartely

Příští Call of Duty má navázat na Modern Warfare. Údajně svedeme boj s drogovými kartely

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 9. 2021 12:35

Díl s podtitulem Vanguard druhou světovou válkou ještě ani oficiálně nepředvedl, když se objevila první zpráva o jeho následovateli. Podle důvěryhodného insidera Toma Hendersona a zdrojů serveru Video Games Chronicle se další pokračovatel Call of Duty pokusí rozvinout moderní linku z předminulého roku.

Reklama

  • Série Call of Duty se má s dalším dílem znovu nést na moderní vlně
  • Máme dostat nástupce Modern Warfare (2019) z prostředí kolumbijských drogových kartelů
  • Díl prý prozatím nese pracovní označení Projekt Cortez

Pokračování Call of Duty naplánované na příští rok nese dle Hendersona kódové označení Projekt Cortez, čiže jméno, jež bylo jako jedno z mnoha obsaženo v nedávném úniku databáze GeForce Now

Zdroje VGC dále přidávají, že by se hra skrze navázání na reboot Modern Warfare měla točit okolo boje proti kolumbijským drogovým kartelům za speciální síly USA. Zástupci serveru též připomínají možnou referenci na film Jasné nebezpečí a jeho postavu plukovníka Felixe Corteze. Snímek vznikl v roce 1994 na motiv stejnojmenného knižního zpracování spisovatele Toma Clancyho.

Jak už Activision dříve zpravoval, na vývoji série Call of Duty se momentálně podílejí všechna se značkou spjatá studia – ať už Treyarch a Raven, jimž patřilo loňské Black Ops Cold War a minoritně i letošní díl; Sledgehammer Games, kterým zase vděčíme za Vanguard; tak konečně i Infinity Ward, pod něž s pravděpodobností spadá zmiňované pokračování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama