Obrovský únik databáze GeForce Now údajně odhaluje desítky neoznámených her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obrovský únik databáze GeForce Now údajně odhaluje desítky neoznámených her

Obrovský únik databáze GeForce Now údajně odhaluje desítky neoznámených her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 9. 2021 18:01

Na začátku pracovního týdne se zkrátka občas někdo přehlédne, překlikne či zkrátka nějak splete a chyba je na světě. Někdy jsou ale chyby až moc velké – jako v případě společnosti NVIDIA, která aktualizovala svou databázi her pro službu GeForce NOW. Databáze je ale veřejná, díky čemuž se dle tvrzení některých uživatelů Twitteru na veřejnost dostal obrovský seznam her, o kterých jsme ještě nějakou chvíli neměli vědět. Otázkou zůstává, zda je seznam dostatečně věrohodný, stále může jít o podvrh nebo notně zastaralé informace.

Reklama

  • Z databáze GeForce NOW uniklo obrovské množství záznamů dosud neoznámených her
  • Nechybí porty od Sony, remastery GTA či novinky od THQ Nordic
  • Informace jsou nicméně oficiálně nepotvrzené a stále se může ukázat, že jde o podvod

Informací je opravdu strašně obrovské množství, budeme se tak snažit vypíchnout několik z nich. Insideři zmiňují, že databáze se skládá pouze z portů pro Windows. Z řad PlayStationu zde najdeme velké množství jmen, u některých je i přiřazena platforma Steam. Jde například o God of War. Další tituly včetně Ghost of Tsushima, Gran Turismo 7 nebo Demon's Souls jsou v seznamu pouze vylistované. Hry nemají známá data vydání, už dříve jsme ale z řad leakerů slyšeli, že Sony aktivně pracuje na portech pro počítače, a to hned u několika her. 

Obrovský únik databáze GeForce Now údajně odhaluje desítky neoznámených her
i Zdroj: Hrej.cz

TheXPaw zmiňuje například záznam „Bioshock 2022“ a RTX remastery Bioshocku, Batman: Arkham Knigh či Mirror’s Edge. Od THQ Nordic bychom se údajně měli dočkat dalšího dílu závodů Wreckfest, Titan Quest či Destroy All Humans. Nechybí ani Rockstar – bohužel nikoliv s Grand Theft Auto 6, ale i tento leak potvrzuje dříve spekulované remastery GTA 3, Vice City a San Andreas. 

Uživatel nobleBean pak vybral několik dalších velice zajímavých názvů her, které by se eventuálně mohly stát skutečností či je studia zřejmě opravdu vyvíjí. GeForce NOW se zmiňuje o XCOM 3, remaku Resident Evil 4, Crysis 4, Titanfall 3 či Cities Skylines 2. Na GitHubu je k nahlédnutí celý list her bez Steam AppID, tedy bez zalistování na Steamu. NVIDIA údajně server s databází již opravila, tudíž není možné se bez povolení připojit na API.

Ještě jednou upozorňujeme, že zatím nebyla (a dost možná ani nebude) ověřena pravost seznamu a leakeři do něj mohli pro větší atraktivitu doplnit smyšlené informace, případně může jít o placeholdery, ze kterých se nakonec skutečný titul nebo port nevyklube. Data také mohou být zastaralá nebo manipulovaná.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama