Příběhová upoutávka ke Star Wars Outlaws dorazí již za pár dní
i Zdroj: Ubisoft / Lucasfilm Games / Massive Entertainment
Star Wars Outlaws Novinka Příběhová upoutávka ke Star Wars Outlaws dorazí již za pár dní

Příběhová upoutávka ke Star Wars Outlaws dorazí již za pár dní

David Bernard

David Bernard

6. 4. 2024 15:00 2

Star Wars Outlaws, nadcházející herní dobrodružství ze světa Hvězdných válek, stále nemá stanoveno datum vydání. Novinka od vývojářů ze studia Massive Entertainment by nicméně měla dorazit do konce letošního roku. Nedočkavce jistě potěší nově oznámená příběhová upoutávka, které se dočkáme již za pár dní.

Reklama

  • Star Wars Outlaws brzy obdrží příběhovou upoutávku
  • Nový trailer dorazí v úterý 9. dubna, a to v 18:00 našeho času
  • Hra stále nemá stanoveno datum vydání
  • Dočkat bychom se měli do konce letošního roku

Od oznámení Star Wars Outlaws uplynul již nějaký ten pátek. Dobrodružství zasazené do světa kultovních Hvězdných válek sice stále nemá stanoveno přesné datum vydání, ale dle tvůrců ze švédského herního studia Massive Entertainment se dočkáme do konce roku 2024. Čekání si budeme moci ukrátit novou příběhovou upoutávkou, která dorazí již v úterý 9. dubna, a to v 18:00 našeho času. K oznámení nového traileru došlo formou příspěvku na sociální síti X.

Star Wars Outlaws se bude odehrávat v otevřeném světě, ale nemělo by se jednat o megalomanský projekt typu Assassin’s Creed Valhalla, jehož dokončení bylo díky délce herní doby výzvou i pro ty nejzarytější fanoušky. Hra bude zasazena do období mezi pátou a šestou epizodou filmové série. V kůži zlodějky Kay Vess, které pomáhá věrný parťák Nix, se vydáme na nebezpečnou akční jízdu, jejíž příběhové pozadí se pravděpodobně dozvíme již ve zmíněné úterý 9. dubna. Kdo ví, možná bude součástí nové upoutávky také dlouho vyhlížené datum vydání. Star Wars Outlaws je vyvíjeno na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Autoři Star Wars Outlaws nastínili herní dobu. Údajně půjde spíše o kompaktnější zážitek
i Zdroj: Ubisoft

Autoři Star Wars Outlaws nastínili herní dobu. Údajně půjde spíše o kompaktnější zážitek

Herní doba je důležitá veličina, která se značně podepisuje na výsledném dojmu. To si moc dobře uvědomují i autoři Star Wars…

26. 7. 2023 10:45
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama