Přežívání v nukleární pustině. Nacon představil Terminator: Survivors
i Zdroj: Nacon
Novinka Přežívání v nukleární pustině. Nacon představil Terminator: Survivors

Přežívání v nukleární pustině. Nacon představil Terminator: Survivors

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 3. 2024 08:00

Společnost Nacon nastínila, co lze očekávat od chystaného survivalu na motivy slavné filmové série.

Reklama

  • Terminator: Survivors dorazí 24. října v rámci předběžného přístupu na Steamu
  • Později vyjde na konzolích
  • Kooperativní survival navazuje na druhý film

Francouzská společnost Nacon v rámci vlastní prezentace poukázala na vybrané tituly, které v brzké době naservíruje hráčům. Řeč přišla mimo jiné na titul Terminator: Survivors, který se představil v první ukázce. 

Na gameplay záběry sice nedošlo, zato jsme se ale dozvěděli o termínu spuštění chystaného early accessu. Předběžný přístup odstartuje 24. října na Steamu, hra později zamíří také na konzole PlayStation 5 a Xbox Series.

V Mortal Kombat 1 se možná objeví i Terminátor. Půjde ale o jiný model, než byste čekali
i Zdroj: NetherRealm Studios / Warner Bros.

V Mortal Kombat 1 se možná objeví i Terminátor. Půjde ale o jiný model, než byste čekali

Mortal Kombat 1 již nyní nabízí poměrně bohatou soupisku bojovníků, do hry se však brzy podívají další, například nedávno…

25. 10. 2023 09:00
2

Titul se profiluje jako first-person survival s otevřeným světem, v němž se můžete potloukat buď na vlastní pěst, nebo v doprovodu až tří dalších kamarádů. Hra navazuje na události druhého filmu, příběh se odehrává po jaderné katastrofě způsobené Skynetem. 

„Od takřka úplné likvidace lidstva uplynuly čtyři roky. Skutečný průběh událostí je stále neobjasněn. Vylézáte ze svého úkrytu, abyste se pokusili vybudovat základy společnosti ve světě, který udělá vše pro to, aby z povrchu země odstranil vás i zbytky civilizace. Na území kolem sebe musíte sbírat materiál, informace, ostatní přeživší a klíčové zdroje. Jedině díky tomu budete schopni se svými druhy budovat nový domov.”

Hru připravuje Nacon Studio Milan. CEO a kreativní ředitel Marco Ponte, prohlásil, že hráči budou čelit nástrahám postapokalyptického světa, v němž jim půjdou po krku stroje ovládané Skynetem (včetně ikonické mašiny T-800), ale také další lidé. Později se spojí s ostatními přeživšími a zjistí pravdu o probíhajícím konfliktu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama