Překvapivé spuštění multiplayeru Halo Infinite hráče zaujalo, na Steamu se do hry pustily statisíce hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Překvapivé spuštění multiplayeru Halo Infinite hráče zaujalo, na Steamu se do hry pustily statisíce hráčů

Překvapivé spuštění multiplayeru Halo Infinite hráče zaujalo, na Steamu se do hry pustily statisíce hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 11. 2021 12:01

Včerejší stream k příležitosti oslavy dvacátého výročí značky Xbox a série Halo přinesl překvapivé, i když spekulované spuštění multiplayerové složky očekávané sci-fi akce Halo Infinite. I přes menší technické problémy nakonec hra slaví obří úspěch, i na Steamu se do ní totiž pustily statisíce hráčů, v jeden moment v arénách bojovalo přes čtvrt milionu zájemců, což je 22. nejlepší výsledek historie platformy.

Reklama

  • Bezplatný multiplayer Halo Infinite dobývá Steam
  • Připsal si více než čtvrt milionu hráčů v jeden moment

Halo Infinite tím okamžitě překonalo dosavadní rekordy titulů od Xbox Game Studios na Steamu. Ty dosud drželo Halo: The Master Chief Collection (s rekordním peakem 161 tisíc aktivních hráčů), skvělé výsledky si připisovaly i nedávné vydání Forzy Horizon 5 a Age of Empires 4. Ty ale na rozdíl od Halo Infinite patří mezi klasicky placené hry. 

Tituly z produkce Xboxu tedy ukazují, že dokáží zaujmout i mimo své domácí platformy a distribuce. Steam je ale jen částí skládačky. Bohužel neznáme konkrétní data z hlavní bašty série Halo, tedy konzolí Xbox. Lze předokládat, že se na nich do hry podívaly další statisíce hráčů.

Vedle toho včera vyšel i první oficiální teaser připravovaného seriálu Halo, který by měl mít premiéru na síti Paramount+ v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama