Představujeme RTS Blitzkrieg 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme RTS Blitzkrieg 3

Představujeme RTS Blitzkrieg 3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2014 18:00 4
Reklama

Stratégové ve vašich řadách, a především ti staršího data vydání, si jistě ještě se zaplesáním v srdci vzpomenou na dvoudílnou sérii Blitzkrieg zasazenou do druhé světové války. První díl vyšel před více jak dekádou, a to zjevně tvůrcům ze studia Nival Entertainment nedalo spát a chtějí se pustit do světového konfliktu i potřetí. Na svých stránkách tedy skromně oznamují práce na Blitzkrieg 3.

Pro úplnost dodáváme, že v minulosti se o třetím pokračování již šuškalo, nikdy tomu však nebylo v souvislosti se západním trhem. Tedy až doposud. A co nás čeká? Autoři slibují opět chytlavý singleplayer a navrch přislibují přidat i inovativní a asynchronní multiplayer. Do hry pro jednoho hráče se budeme moci vrhnout za Sovětský svaz, Spojené státy či za Třetí říši. Více informací zatím bohužel k dispozici nemáme, ale i tak se těšíme, až se na bojiště vrhneme i potřetí – tihle chlapíci umí, a dokázali nám to již nejednou. Aby toho nebylo málo, tak na se na Steamu v akci ocitají kolekce předešlých dílů této klasické válečné RTS série – první zde, druhý zde.

Tak co vy na to, těšíte se spolu s námi? Kvalitních strategií je jako šafránu a je záhodno rovněž podotknout, že druhá světová válka již dávno není tak protěžovaná, jako tomu bývalo kdysi. pokud vás titul zaujal, určitě se zkuste přihlásit o své místo do betaverze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama