predstaveni-mx-vs-atv-untamed
Novinka Představení MX vs ATV Untamed

Představení MX vs ATV Untamed

sleepless.

sleepless.

9. 7. 2007 12:29
Reklama

Po více než dvouroční přestávce se populární závodní série MX vs ATV od THQ a Rainbow Studio vrátí v lednu 2008 v podobě titulu MX vs ATV Untamed, který vyjde na platformách Xbox 360, PS3, Wii, PS2, PSP a DS. Každá z jednotlivých verzí hry bude v něčem unikátní a hlavně bude stavěna na míru dané platformě. Základem jsou však samozřejmě verze pro PS2, PS3 a Xbox 360. Jsou však prvky, které budou všechny verze hry sdílet a právě o těch si nyní něco málo povíme.

MX vs ATV Untamed bude využívat nové verze fyzikálního Rhythm Racing enginu, který si tvůrci z Rainbow Studia vyvinuli interně. Právě díky tomuto enginu bude závodění na celé řadě extrémních povrchů zajímavé a napínavé, poněvadž hráči nebude stačit jen určovat směr a rychlost. V každé chvíli půjde nejenom o korigování směru, ale hlavně využívání náročného povrchu ke svému prospěchu.

Závodit se bude na plážích, v blátě, na kamenech, zkrátka na těch nejextrémnějších površích, které jsou ještě sjízdné. Ve hře bude k dispozici celkem 8 druhů závodních disciplín, které jsou navrženy pro osm druhů ve hře dostupných vozítek. Konkrétně to budou motokrosová, superkrosová, openkrosová, endurokrosová a další klání. V případě ATV a motokrosových závodů přitom mohou hráči počítat s tím, že budou MX vs ATV Untamed k dispozici jezdci se skutečnými jmény a závodní stroje vytvořené dle skutečných předloh.

Vedle kariérního módu X-Cross bude MX vs ATV Untamed podporovat místní i online multiplayer a sadu speciálních závodních klání pro každý druh dopravního prostředku. Co se technického zpracování týče, budou na tom logicky nejlépe verze pro PS3 a Xbox 360. Další verze budou zase stavět na jiných přednostech. Například u Wii a DS to bude unikátní ovládání, zatímco na PSP a PS2 to bude…no to popravdě řečeno netušíme. Každopádně všechny výše uvedené verze hry vyjdou příští rok v lednu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama